21 Грудня 2020
Новини

Сняться покійні батьки: що означає цей сон

Сняться покійні батьки: що означає цей сон

Коли уві сні з’являються покійні батьки, зверніть увагу, що вони роблять і як взагалі поводяться. Існує думка, що сказане уві сні померлими матір’ю або батьком неодмінно збудиться.

Загалом сумні батьки уві сні попереджають своїх дітей про неприємності, які на них очікують в недалекому майбутньому. Це можуть бути як проблеми на роботі, несподівані фінансові втрати, так і сварки в сім’ї.

Якщо померлі батьки мовчать, це означає, що неприємності не за горами і варто бути обережним. Якщо щось вам говорять, то це означає, що на вас очікує якась несподівана звістка, не завжди приємна.

Читайте також: До чого сниться вагітність: дівчатам до ганьби, жінкам до щастя, а чоловікам до зради

Якщо батьки уві сні кличуть до себе, то це попередження про погіршення здоров’я та настання якоїсь тривалої хвороби. Не нехтуйте таким попередженням, а завчасно дбайте про себе.

Коли батьки вас лають, сперечаються або сваряться з вами, то це не що інше, як попередження про те, що прийняте вами рішення помилкове, необдумане і може вам нашкодити. Перегляньте свою позицію, батьки свою думку вже висловили.

Якщо ви ініціатор сварки з батьки – це до проблем в особистому житті та неприємностей на роботі. Поміркуйте, може ви занадто гарячковиті не тільки уві сні.

Розмовляти уві сні з покійними батьками – отримати несподівану допомогу та розраду. Якщо батьки не відповідають на ваші прохання, це не означає, що вони залишають вас наодинці з бідами, це, насамперед, свідчення того, що ви зможете самотужки подолати труднощі і стійко витримати життєві буревії.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, батьки
В тему