Поради

До чого сниться вагітність: дівчатам до ганьби, жінкам до щастя, а чоловікам до зради

До чого сниться вагітність: дівчатам до ганьби, жінкам до щастя, а чоловікам до зради

Психологи впевнені, що сновидіння – це відображення почуттів і думок сплячого. А вагітність, безумовно, одна з найважливіших подій у житті кожної жінки. Але до чого сниться вагітність? Невже такий чином свідомість натякає нам на те, що пора купувати тест на вагітність та плануй декретну відпустку?

Насправді ж, кругленький животик у вісні дуже рідко пророкує поповнення у сім’ї. А сам «цікавий стан», нашептаний повелителем ночі Морфеєм, по-різному трактують для жінок різного віку.

Якщо не заглиблюватися у тему, то більшість сонників збігаються у тому, що для заміжніх пані такий сон і справді може стати віщим. Якщо сниться вагітність дівчині, яка не була у шлюбі, то скоріше всього їй варто чекати ганьби та неприємностей. Дорослій, самотній жінці такий сон підказує те, що невдовзі їй доведеться стикнутися з плітками та пересудами. Якщо сниться вагітність літній жінці, то скоріше всього їй варто чекати якоїсь біди.

Що ж кажуть про сни такого тексту різні сонники?

Сонник Міллера

Бачити себе у вісні при надії заміжній жінці – чекати нещасливого життя з обранцем. Таке марення може говорити і про те, що ваші діти будуть некрасивими. Ганьба та неприємності – ось, до чого сниться вагітність незайманій дівчині. Сонник Міллера, одначе, дає хороші прогнози для жінок, які насправді у положенні і побачили такий сон. Майбутня мама легко народить та швидко прийде у форму після пологів.

Холостячці пологи у сні натякають на те, що слід стежити за своєю репутацією.

Згодитись на аборт у сні, значить у реальності зробити помилку, яка приведе до неприємностей.

Працівників медицини аборт у сні попереджає про те, що слід відповідальніше ставитися до своєї роботи.

Читайте також: Маги та цілителі: прикмети про котів, які повинен знати кожен

Сонник Ванги

Для заміжньої жінки побачити себе вагітною у сні – до радості. Якщо панянка дивиться на себе з боку, то у неї народяться двійнята. Це марення може трактуватися і як хороші зміни у особистому житті. До чого сниться вагітність і роди молодій і незайманій дівчині, так це до неприємностей.

Приснилося, що при надії інша людина – чекайте раптової грошової нагороди.

Пологи у сні трактуються, як символ важких змін, які звільнять вас від проблем. Чим легшими були пологи, тим простіше вирішаться справи.

Сонник Астромерідіана

Заміжній пані сон, у якому вона чекає малюка, віщує багатство, фінансове процвітання та зелене світло у всіх починаннях. Якщо такий розвиток подій у маренні вас не обрадував, то чекайте хвороби.

Якщо приснилося, що відчуваєте, як дитинка рухається, то невдовзі отримаєте пропозицію відвідати якийсь захід. Аби уникнути неприємностей та зберегти свою репутацію, від цієї зустрічі краще відмовтеся. Сон, в якому дитинка ворушиться у животі також може натякати на те, що цей період сприятливий для зачаття і затягувати з материнством не варто.

Має пояснення і щодо «цікавого стану» інших людей журнал «Астромерідіан», який сформував свій сонник. Вагітність подруги означає, що вона сильно піддається впливу оточення. Марево, в якому колежанка у положенні, може трактуватися як те, що у вас є спільні справи. Якщо товаришка і справді вагітна, то її пологи пройдуть легко і без ускладнень.

Що означає, якщо привиділося дві смужки на тесті? Сон такого змісту, якщо ви мрієте про малюка, говорить про те, що невдовзі ви завагітнієте.

Чоловікам тест на вагітність сниться, як символ безладного статевого життя, яке потягне за собою неприємності.

Таке ж видіння для незайманої дівчини виступає попередженням про те, що хтось намагається скомпрометувати її репутацію.

Бачити уві сні власну вагітність чоловікові – говорить про те, що у нього повний розлад в стосунках зі своєю дружиною.

Читайте також: 5 секретів щасливого сімейного життя

Ісламський сонник

Араби також мають своє трактування на такий сон. Вагітність в ісламському тлумаченні, діві чи самотній жінці, натякає на прийдешнє заміжжя. Пані у віці таке сновидіння говорить про потенційні проблеми зі здоров’ям.

Хороший знак, якщо чоловікові приснилася вагітність дружини, – варто чекати добрих новин.

Добрі новини та удача – ось до чого сниться вагітність чоловікові дружини. Марення, в якому чоловік вагітний, сонник арабів трактує, як примноження майна у недалекому майбутньому.

Романтичний сонник

Жінці у шлюбі округлий животик у сні натякає на те, що у її дім невдовзі завітає лелека. Марення, в якому акцентується увага на тесті, говорить про те, що час задуматися про потомство.

Якщо сниться вагітність дівчині, то дуже скоро її чекає бурхливий роман. Якщо сниться, що під серцем носиш хлопчика, то дуже скоро зустрінеш своє кохання. Чекаєте на дівчину у сні? В життя повернеться романтика і увагу коханої людини.

Сон про вагітність супроводжується лікарями та пологовим будинком? Деякий час вас переслідуватимуть невдачі в особистому житті.

Якщо народжуєте вдома, то невдовзі дасть про себе знати колишній кавалер.

Сонник Фрейда

Частіше всього, вагітність у сні насправді означає «цікавий стан» у реальному житті. Ще одна причина чому сниться вагітність, може ховатися в тому, що жінка не задоволена стосунками з чоловіком і невдовзі зустріне більш підходящого кандидата.

Не рідко і до представників сильної половини людства приходять такі видіння. Марення, де вагітний чоловік, сонник Фрейда трактує як те, що мужчина цілком задоволений своїми відносинами з партнеркою і готовий стати батьком. Для холостяка такий сон пророкує проблеми з жінками та нетривалі союзи.

Сонник Лоффа

За спостереженнями Девіда Лоффа, дитина під серцем, для людей різної статі, віку і сімейного стану, виступає символом творчості або матеріального благополуччя.

Для жінки, яка веде активне статеве життя, але не планує найближчим часом стати матір’ю, такий сон говорить про відсутність будь-яких проблем з менструальним циклом.

Невпевненість у своїй репродуктивній силі та низька самооцінка, – ось до чого сниться вагітність чоловікові чи хлопцеві. Такі сни найчастіше приходять до джентльменів, які незадоволені своїм статевим життям.

Читайте також: Забобони вагітних: чому не можна розвішувати білизну, сидіти на порозі та грати з котом

Сонник Нострадамуса

За тлумаченнями оракула і провидця Нострадамуса, сниться вагітність до дрібних проблем і невеликих збитків. Бачити жінку «при надії» – чекайте, що хтось попросить гроші у займи.

Сонник Цвєткова

Обман та сором, – ось до чого сниться вагітність молодій дівчині. Якщо жінка у шлюбі і бачить себе в положенні у вісні, то матиме привід для гордості. Чоловікові «цікавий стан» мариться до реалізації найзаповітніших планів у майбутньому. Бачити жінку з округлим животиком – до неприємностей.

Езотеричний сонник

Своя вагітність у сні говорить про збитки у найближчому майбутньому. Бачити жінку в положенні – до прохань позичити гроші. З такими позиками варто бути дуже обережними.

Аюрведичний сонник

Вагітність та народження дитини незаміжньою жінкою трактується як розбещеність. Пані у шлюбі таке сновидіння бачить до благополучних пологів.

Сонник Хассе

Медіум міс Хассе трактувала сни про вагітність залежно від віку сплячої. Так, юнкам таке видіння обіцяє стабільні відносини, наповнені гармонією і щастям. Літнім особам «цікавий стан» мариться до смерті.

Місячний сонник

Дорослим жінкам округлий животик сниться до гармонії, радості і успіху, – запевняє місячний сонник. Вагітність незайманій дівчині бачиться, якщо хтось має намір її обманути.

Китайський сонник

Якщо чоловікові сниться панянка з округлим животиком, то є висока вірогідність, що його кохана половинка йому зраджує.

Читайте також: Чим зайнятися, коли нудно: 22 поради для тих, хто хоче провести час з користю

Народний сонник

Має своє трактування і слов’янський сонник. Вагітність, роди юній дівчині сняться до складної проблеми. Якщо пологи допомагала приймати мама, то вирішити цю справу краще попросивши у неї допомоги.

Народити чи виношувати дівчинку у сні – хороший знак. Такі марення пророкують приємні сюрпризи. А от, якщо сниться що вагітна хлопчиком, то слід бути обережнішою. Таке видіння може попереджати про трагедію в дорозі.

Тлумачить вагітність інших людей цей сонник. Вагітність знайомої чи родички натякає на зміни. І чим ближча вам ця людина, тим кардинальніші переміни вас чекають. Мариться, ніби у положенні бабуся? Виникнуть нові, свіжі ідеї. Якщо при надії невістка – очікуйте вигідних пропозицій. Сновидіння, в якому свекруха чекає на малюка розтлумачується, як скоре поповнення в родині.

Сонник пори року

Сон про вагітність осінню говорить про те, що є вірогідність того, що ви скоро станете мамою;

Побачити марення про майбутнє поповнення взимку обіцяє проблеми зі здоров’ям. Дивитися на когось при надії – до грошей, говорить зимовий сонник. Вагітність сестри – до суперечок з нею.

Сон про свою вагітність влітку прорікає неочікуваний дохід. Бачити у положенні знайому – до сварки з чоловіком.

В який день сниться вагітність:

  • З понеділка на вівторок – чекайте новин та змін;
  • З вівторка на середу – будьте обережні, можливі фінансові втрати або невиправдані витрати;
  • З середи на четвер – сон про вагітність у таку ніч напророчить сімейні сварки або розбіжності;
  • Щасливе, довге і здорове життя, – ось до чого сниться вагітність з четверга на п’ятницю;
  • З п’ятниці на суботу – до суєти;
  • З суботи на неділю – чекайте змін в особистому житті;
  • В ніч проти неділі – до зміни погоди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: містика, езотерика, вагітність
В тему