11 Грудня 2021
Новини

Як відростити довге здорове волосся: секрети індійської маски

Як відростити довге здорове волосся: секрети індійської маски

Розкішне густе волосся — мрія кожної жінки. Відтак максимально прискорити відростання волосся допоможе диво-маска, якою користуються індійські та арабські жінки.

Для приготування диво-засобу знадобиться алое віра, який вважається одним з найсильніших природних стимуляторів росту волосся, живлячи і пробуджуючи цибулини. Крім того, м'якуш рослини — прекрасний зволожувач, який робить структуру волосся більш гладкою і еластичною.

Зріжте три середніх листи і опустіть їх у воду зрізаними кінцями. Залиште хвилин на 15, поки листя не виділять жовтуватий сік, які вважається шкідливим для шкіри голови. Вода при цьому злегка забарвиться жовтим кольором.

Читайте також

Після цього гострим ножем зріжте шипи з боків, а потім наріжте листя на дрібні шматочки.

Другий інгредієнт засобу — цибуля. Цибулину середнього розміру (бажано червону) очистить від лушпиння і ретельно обполосніть, щоб прибрати надлишкову їдкість. Після цього цибулину потрібно подрібнити.

Перетріть цибулю і алое віра в блендері.

Читайте також

Ретельно відіжміть і процідіть масу. Сік на виході вже можна використовувати: втираючи його в шкіру голови, ви дуже швидко побачите результат у вигляді відростаючих молодих волосків і загального сильного прискорення зростання.

Якщо у вас ламке, пошкоджене волосся, то до складу рекомендується додати кокосове масло, яке буде живити і «запечатувати» вологу всередині волосся. Якщо кокосового масла не знайшлося, можна замінити його оливковою олією. До отриманого обсягу соку додайте дві столові ложки.

Читайте також

Перелийте суміш в пляшечку з пульверизатором. Перед кожним застосуванням ретельно струшуйте флакон.

Використання: нанесіть засіб на корені волосся. Інтенсивно помасажуйте шкіру голови. При пошкодженому і ламкому волоссю нанесіть склад також по всій довжині і на кінчики.

Потім оберніть голову харчовою плівкою. Залиште на 2-4 години. Після цього ретельно вимийте голову шампунем. Повторюйте процедуру двічі на тиждень. Готовий склад можна кілька днів зберігати в холодильнику до наступного застосування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, краса, Волосся
В тему