20 Травня 2019
Новини

Як подолати проблему жирного волосся: народні засоби

Як подолати проблему жирного волосся: народні засоби

Із жирним волоссям буває важко впоратися і дати йому раду.

«Країна здоров'я» зібрала ефективні засоби від жирної шкіри голови.

Лимонний сік. Цей цитрусовий сік допомагає захищати волосся від шкірного сала, він змиває скупчення від шампуню, які з часом збираються на голові і в волоссі. Відіжміть кілька лимона в склянку з водою, а тепер нанесіть на шкіру голови і залиште на кілька хвилин. Після цього голову можна промити теплою водою і помірним за силою шампунем.

Харчова сода. Добре розчинена у воді харчова сода також допомагає позбутися від сала в волоссі, яке нерідко є основною причиною жирного волосся. Змішайте дві-три ложки харчової соди в літрі з водою. Нанесіть на волосся, а потім залиште на 20 хвилин. Змивайте водою з кімнатною температурою і помірним шампунем.

Чай. Цей напій має в'язкі та дубильні властивості, що дозволяють запобігати надмірне скупчення сала на шкірі голови. Опустіть чайний пакетик в теплу воду, а потім нанесіть утворився чай на шкіру голови і залиште на кілька хвилин.

Яблучний оцет. Теж належить до в'язких речовин, корисних для волосся. Чверть чашки яблучного оцту розчиніть у літрі води, перелийте цей розчин в ємність, яку можна розпорошувати за допомогою спрею і нанесіть на волосся. Залиште на кілька хвилин, а потім змийте теплою водою.

Читайте також:

Лучанки обрізують волосся на перуки онкохворим дітям

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство
В тему