1 Липня 2020
Новини

Ідеальна шкіра обличчя вдома: міф чи реальність

Ідеальна шкіра обличчя вдома: міф чи реальність

Важко підтримувати шкіру обличчя в хорошому стані самостійно. Особливо влітку, коли сонце та сухе повітря тільки сприяють закупорюванню пор. Щоб зволожити та захистити шкіру обличчя в домашніх умовах, дотримуйтесь цих порад.

Правильний догляд за шкірою обличчя - це та звичка, яку повинна виробити кожна жінка. Існують  лайфхаки, які допоможуть вам у цьому. Про це пише 24 канал.

Як досягти ідеальної шкіри обличчя в домашніх умовах

  • Змивайте макіяж та інші забруднення зі шкіри обличчя. Для цього використовуйте спеціальну міцелярну воду, пінку чи лосьйон для вмивання. Якщо раптом вони у вас закінчилися, то інколи можна замінити ці продукти гелем для інтимної гігієни, бо він теж призначений для ніжної шкіри.
  • Після вмивання витирайте обличчя паперовими рушничками чи серветками або виділіть кілька рушників із м’якого матеріалу, які чергуватимете і пратимете після кожного використання.
  • Спіть на синтетичній постільній білизні. Якщо не можете попрощатися із наволочкою, виготовленою із натуральних матеріалів, то віддавайте її в хімчистку мінімум раз в місяць. Бо саме ця річ є накопичувачем бактерій, які потім переміщуються на шкіру обличчя. Таким чином навіть можна заразитися підшкірним кліщем, від якого важко позбутися. Також не спіть на животі та головою вниз у подушку, аби на ранок не мати ефекту пом’ятого обличчя та шкірних заломів.

Правильний сон впливає на красу шкіри / Фото Pexels

  • Зранку вмивайтеся кубиком льоду. Він активізує роботу кровоносних судин та стимулює кровообіг, тому шкіра обличчя виглядатиме свіжою та здоровою.
  • Зберігайте зволожувальний крем в холодильнику. Щоранку наносіть його на обличчя, поплескуючи подушечками пальців.
  • Наносіть бальзам для губ заздалегідь. Можна скористатися ним перед сном. Покрийте губи товстим шаром бальзаму і лягайте спати. Вони вбиратимуть живильні речовини протягом ночі і зранку одразу будуть готовими до нанесення губної помади.
  • Брудні пензлі для макіяжу можуть бути причиною появи прищів та різного виду висипань. Тому не забувайте регулярно їх чистити мінімум 1 раз в тиждень.
  • Вмивайтеся водою кімнатної температури.

Догляд за шкірою
Як потрібно правильно доглядати за шкірою обличчя / Фото Pexels

  • Пийте з ранку теплу воду з лимоном. Такий напій ефективно очищує організм, виводячи усі токсини, які провокують недоліки на шкірі.
  • Проблемну шкіру можна лікувати морським тоніком. Для приготування цієї суміші розчиніть 3 чайних ложки морської солі в теплій воді. Протирайте рідиною обличчя після кожного вмивання. Аби зробити процес зручнішим, налийте морський тонік в ємність з дозатором і розпилюйте його на обличчя. Саме морська сіль слугує антисептиком для шкіри, вирівнює її тон та бореться із висипом. До саморобного тоніку можна додати кілька крапель ефірної олії ромашки чи лаванди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: краса, Здоров'я
В тему

Останні матеріали