16 Травня 2019
Новини

Як правильно доглядати шкіру на обличчі: важливі поради

Як правильно доглядати шкіру на обличчі: важливі поради

Догляд за шкірою обличчя - важлива процедура для кожної жінки. Але часто представниці прекрасної статі можуть допускатись певних помилок у цьому процесі.

Про це пише Країна здоров’я.

Потрібно враховувати тип шкіри, її стан і потреби. Якщо ви будете використовувати засоби для сухої шкіри, хоча ваша шкіра схильна до жирності, навряд чи вийде хороший результат. Швидше за все, проблема жирного блиску і запалень тільки посилиться.

Вибрати «свій» засіб досить складно. Якщо ви вже витратили купу грошей, але так і не підібрали догляд, то варто звернутися за консультацією до фахівця. Косметолог визначить ваш тип шкіри, її проблеми та розповість, на що вам слід звернути увагу при покупці засобу. До речі, зараз майже для всіх засобів є пробники. Якщо сумніваєтеся, попросіть у продавця пробники - вони можуть бути безкоштовними, або платними. Але в будь-якому випадку, це вигідніше, ніж купити засіб, який може вам не підійти.

Ще одна помилка - надто часте умивання. Багато жінок, особливо власниці жирної шкіри, вважають, що вмиватися потрібно якомога частіше. Але насправді кошти для вмивання, навіть дбайливі, все одно порушують природний захист шкіри. Якщо у вас суха шкіра, то досить вмиватися з використанням засобу тільки вечорами, а вранці просто обполіскувати обличчя водою і використовувати тонік. Для жирної шкіри рекомендується вмиватися із засобом вранці і ввечері, але не варто робити цього частіше.

Дуже важливо знімати макіяж перед сном. Це може обернутися не тільки закупоркою пір, і, як наслідок, запаленнями. Є ще багато інших загроз: ослаблення і випадіння вій, кон'юнктивіт. Крем, нічну маску та інші засоби варто наносити приблизно за півгодини до сну. Так засіб встигне поглинутись до того, як ви заснете.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Maruv подражнила фанів тизером нового кліпу (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Світ, здоров'я, цікаво знати
В тему