31 Жовтня 2019
Новини

Про що сигналізує часте позіхання

Про що сигналізує часте позіхання

Медики стверджують, що часте позіхання свідчать про порушення нармальної роботи людського організму, яке доволі часто із розряду фізіологічних переходить у психологічні.

Отже, якщо ви частенько позіхаєте, це може стати попередженням про:

  • Проблеми із зайвою вагою. Зазвичай ожиріння виникає від проблем з гормональним станом організму. А через це у людини розвивається слабкість в м’язах. Від цього й виникає постійне позіхання. Зайва вага тисне на нашу грудну клітку, внаслідок цього розвивається гіпервентиляція легень, тобто позіхання через брак повітря.
Читайте також
  • Постійне відчуття тривоги викликане занадто високим показником такого гормону, як кортизол. Якщо такий стан починає бути постійним, у людини погано працює серцево-судинна система. Як наслідок – часте позіхання.
  • Симптоми або наслідки інсульту. Ті, хто переносив інсульт, позіхають частіше від звичайного, бо так організм регулює температуру тіла і мозку. Але найчастіше сильне позіхання починається саме тоді, коли організм перебуває в передінсультному стані.
Читайте також
  • Проблеми з печінкою. При неправильній роботі печінки у людини починається гормональний збій. Як вже було сказано, такі люди набагато частіше перебувають в сонному і слабкому стані.
  • Депресивний стан. Зазвичай ліки, здатні побороти депресію, сприяють виробленню серотоніну. При цьому людина постійно перебуває в дуже слабкому стані. Учені підтверджують той факт, що депресивна людина починає часто позіхати.
Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, органи, депресія
В тему

Останні матеріали