31 Жовтня 2019
Новини

ТОП-6 професій, які провокують безпліддя

ТОП-6 професій, які провокують безпліддя

Гінекологи назвали професії, які найчастіше провокують безпліддя. За їхнім спостереженням, безпліддя провокують умови праці та контакт з небезпечними отруйними речовинами.

Стюардеси. У жінок, що працюють стюардесами, викидні трапляються у два рази частіше, порівняно з іншими жінками. Таку схильність пов?язують з тим, що організм стюардес часто піддається гравітаційним перевантаженням і зміні тиску.

Рентгенологи потерпають від того, що рентгенівське випромінювання здатне пригнічувати дітородну функцію як у жінок, так і у чоловіків.

Читайте також

Стоматологи піддаються впливу парів ртуті та оксиду азоту. У жінок це може вкрай негативно позначитися на можливості зачаття.

Працівники хімчисток контактують із хімічними речовинами, вдихають випари, що знижує шанси на вдалу спробу завагітніти і здатність виносити дитину.

Читайте також

Працівники салонів краси щодня вдихають засоби для волосся, шкіри та нігтів, у дихальні шляхи перукарів  залітають мікрочастинки волосся. А все це в сукупності підриває здоров?я потенційних батьків

Укладальниці-пакувальниці, такелажниці, формувальниці – це професії, пов?язані з важкою фізичною працею, при якій для жінок неминуче підвищується ризик викидня.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: безпліддя, гінекологія
В тему