20 Жовтня 2019
Новини

У якому вигляді мед найкорисніший?

У якому вигляді мед найкорисніший?

Найбільше цінних елементів зберігає мед у забрусі (зрізаних під час відкачування меду кришечках сотів).

У період епідемій його треба жувати постійно. Віск, який від нього залишається, можна ковтати, це очищає травний тракт і сприяє гарному випорожненню.

У цьому унікальному продукті містяться й молочко, й прополіс, і пилок. Тому він особливий та незамінний у разі лікування всіх застудних захворювань та під час запалення дихальних шляхів. Ось чому важливо давати жувати цей продукт дітям в осінньо-зимовий період, коли значно підвищується ризик заразитися вірусом ГРЗ. Тоді інфекційні захворювання не страшні.

Мед із забрусу
Мед із забрусу

Мед, який витік із забрусу, не тільки смачний, а й вважається найефективнішим лікувальним засобом, бо має високу біологічну активність. Також оптимальним у разі вірусних захворювань є липовий мед. Він чинить і потогінну дію, й заспокійливу, й дуже хороший антимікробний ефект. Такий мед рекомендується, якщо дитина вже захворіла. Його можна додавати до гарячого чаю. Звісно, температура рідини не має перевищувати 42 градусів, тоді всі корисні речовини зберігаються, а чай стає надзвичайно ароматним.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: народна медицина
В тему

Останні матеріали