Люди

«Щодня до мене звертаються десятки людей, які хочуть повернути здоров’я завдяки нетрадиційним методам лікування»

«Щодня до мене звертаються десятки людей, які хочуть повернути здоров’я завдяки нетрадиційним методам лікування»

Уже не перший рік ми друкуємо рецепти відомого травника з Луцька Петра Дячука. І ось на Різдвяні свята Петро Григорович завітав до редакції розповісти, наскільки плідною стала наша співпраця.

«Що мені робити: їхати додому помирати?»

– Щодня до мене звертаються десятки людей, які хочуть повернути здоров’я завдяки нетрадиційним методам лікування. Є серед них чимало таких, на яких офіційна медицина поставила хрест. Особливо це стосується раку, – зауважує Петро Дячук. – Не раз бувало, приходила людина і з плачем розповідала: поїхала до онкологів, ті подивилися – й розвели руками: пухлина злоякісна, але оперувати її не можна. «І що мені тепер робити: їхати додому помирати?» – риторично запитували хворі. І в таких безнадійних випадках я на свій страх і ризик призначав засоби нетрадиційної медицини.

Серед пацієнтів, які прочитали в газеті про Петра Дячука, звернулися до нього за допомогою і отримали позитивний результат, – житель містечка Здолбунова Рівненської області. В чоловіка був рак мозку. Після перших наших публікацій хворий звернувся до травника. Майже два роки приймав комплекс препаратів – і наразі чудово почувається.

– З плачем і благанням урятувати дочку звернулася до мене жіночка з Івано-Франківської області, – продовжує Петро Григорович. – Коли вона вперше зателефонувала – розповіла: ось уже п’ять років вони борються з раком яєчників. На хіміотерапію дочки не пустили: вирішили самостійно лікувати травами. Проте це не дало бажаних результатів: пухлина пустила метастази, в нирках почала набиратися вода і, щоб забрати, лікарям довелося ставити дренаж.

У відчаї батьки звернулися до Петра Дячука за допомогою. Він їм порадив приймати настоянку гриба веселки, мухомора, чаги, кореню гадючника, калгану, листя вушанки, настоянку татарника, срібну воду і бальзам «300 років». Через десять місяців батьки зателефонували до травника – і не могли нарадуватися: в нирках у дочки перестала набиратися вода, разом із сечею вийшли чорні та зелені камені з нирок (тобто організм почав природну чистку). Та головне – що у хворої наполовину зменшилися пухлина і метастази!

– Недавно, правда, в дочки був ще один важкий період: температура тіла піднялася до 38,2 градуса, не збивалася. Пацієнтка звернулася до онкологів – ті не знали, чому так і що робити. Батьки подзвонили мені. І я припустив, що, можливо, у хворої запустився імунітет, який підвищенням температури почав реагувати на пухлину. Запропонував приймати настоянку кори верби. І через дві доби температура тіла нормалізувалася, – переповідає Петро Григорович. – Через трохи знову телефонують: у дочки почався запор. Я запропонував народні методи – і вже хвора телефонує: «Така гадость повиходила, що вам словами не передати!» І нині стан хворої стабілізувався.

Через метастази була лежачою, а тепер ходить

Серед тих, кому народними методами зумів допомогти Петро Дячук, – пацієнт із Луцька, який мав доброякісну неоперабельну пухлину головного мозку розміром 18 мм. Чоловік приймав настоянки, що їх рекомендував травник, – і пухлина зменшилася.

Скористалася порадами Петра Дячука й пенсіонерка Галя з волинського села Липини.

– Спершу вона мала рак язика. Завдяки опроміненню пухлина зникла, але з’явилася на щоці. Причому дуже швидко почала рости і дійшла аж до розміру великої груші. «Піди на операцію, тобі виріжуть», – просив я жінку. Та вона навіть слухати не хотіла: «Я вже ходила на опромінення. А тепер ще й нема грошей на операцію». Врешті пухлина посиніла, з неї почала виділятися рідина. Тож я призначив хворій, аби прикладала 8-компонентку мазь, застосовувала протипухлинний комплекс та електрофорезне срібло з порошком спеціальної рослини (то мій винахід, тому не розкриваю всіх секретів лікування). Крім того, Галя приклада компреси з глини та срібної води. А щоб пухлину прорвало, наклала на неї таку «лепьошку»: 100 грамів господарського мила, 100 грамів нерафінованої олії, 100 грамів воску, 100 грамів води, 100 г житньої муки. Змішала, підігріла, приклала до щоки. І через трохи телефонує: «Петре Григоровичу, ви не уявляєте, що з тої пухлини вийшло!»

Щоправда, повного одужання жінка ще поки не отримала. Бо, хоча пухлина і зменшилася вдвічі, проте стала дуже боліти, навіть кровити. Тому говорити про перемогу над хворобою в цьому випадку надто рано.

– Як ми три роки тому тільки почали писати про нетрадиційні методи лікування онко, до мене зателефонувала волинянка з раком нирок. Лікарі їй сказали: надії на одужання немає. Та нашими спільними зусиллями ця жінка живе ось уже три роки, – продовжує Петро Дячук. – А згадаймо онкохвору з волинського села Козлиничі, що в Ковельському районі, про яку ми писали минулого року. В жінки діагностували рак грудей четвертої стадії. Пухлина дала метастази у спинний мозок. Пацієнтка вже не могла ходити. Але після одного курсу лікування моїми засобами покращився стан хворої. Жінка почала ходити. Обстеження показало, що пухлина зменшилася вдвічі, а метастази зникли.  Правда, недавно знову був від них дзвінок: «З’явилися метастази. Придумайте щось». Тож ось – набрав книжок, буду мудрувати над рецептурою.

Всіма цими історіями Петро Григорович поділився, аби люди не впадали у відчай після того, як почують невтішний діагноз. Навіть коли офіційна медицина визнає, що безсила вам допомогти, не здавайтеся! Шукайте альтернативні методи лікування. І порятунок знайдеться.

«Після публікацій у газеті ми змогли допомогти десяткам людей», – підтверджує Петро Дячук. І це не може не надихати працювати нашу редакцію ще більше та ще краще.

Хоча і ви не забувайте: самолікування може нашкодити вашому здоров’ю. Тож, перш ніж застосовувати поради, надруковані в газеті, проконсультуйтеся з лікарями.

Оксана Бубенщикова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, народна медицина
В тему