19 Січня 2018
Новини

19 січня: кого привітати з Днем ангела

19 січня: кого привітати з Днем ангела

Цього дня відзначають іменини жінки з іменем Марта.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинниць та яка доля чекає на «винуватиць свята»?

МАРТА

Ім’я походить від давньоєврейського «пані», «господиня», «наставниця».

Марта – ділова врівноважена жінка. Вона відрізняється твердістю і прямолінійністю. Власниця цього імені знає собі ціну. Вона енергійна і завжди йде до поставленої мети, хоча нерідко виявляє егоїстичність. Вона відчуває особливість свого імені.

Жінка з ім’я Марта завжди може постояти за себе. Вона відстоює свої інтереси. Сама собою Марта не емоційна людина. Часто її поведінка відрізняється холодністю і стриманістю. Всю свою енергію вона зазвичай скеровує на реалізацію поставлених завдань. Матеріальні блага для неї важливіші за духовні цінності. Господиню такого імені можна назвати відкритою і товариською людиною, яка володіє хорошим почуттям гумору й аналітичним складом розуму. Марта не сприймає жарти на свою адресу. Зате вміє згладжувати конфліктні ситуації. Ця її здатність допомагає у житті, сприяє врегулюванню відносин усередині сім’ї та просуванню кар’єрними сходами.

Марті притаманні такі якості, як незалежність і гордість. Щоб чогось досягти, не варто тиснути на неї. Всі питання з власницею цього імені можливо вирішити тільки шляхом досягнення компромісів. Незважаючи на те, що у Марти прекрасна пам’ять, вона ніколи не проявляє хитрість і підступність щодо близьких людей. За своєю природою жінка із цим ім’ям сильна духом. В її характері переважають чоловічі риси. Вона в жодному разі не піддається зовнішньому впливу. Завжди прагне налагодити контакти в колективі, в якому перебуває.

У Марти проявляється вимогливість не тільки до себе, але й до оточення. У деяких ситуаціях їй необхідно проявляти більшу терпимість і спокій.

Марта здатна реалізувати себе практично в будь-якій сфері діяльності. Власниці цього імені зазвичай стають медичними працівниками, вчителями, агрономами, актрисами, співачками. Дехто відкриває свій ресторанний бізнес. Марта проявляє також хороші здібності до вивчення мов. На деяких колег дивиться, як на ворогів. У цілому вона досить доброзичлива людина, якщо справа не йде в розріз із її особистими інтересами. У вчинках Марти пріоритетним є розрахунок. Моральні принципи Марти безпосередньо залежать від її оточення. У житті вона прагне до комфорту і насолоди. Відносно протилежної статі може бути агресивною. Заміжжя для неї має величезне значення. Вона прагне до міцного шлюбу. Сторонніх жінок сприймає як суперниць, тому варто остерігатися її в гніві.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему