Поради

Як змусити чоловіка ревнувати і боятися вас втратити

Як змусити чоловіка ревнувати і боятися вас втратити

Холодність у відносинах і байдужість лякає жінок, у зв'язку з цим виникає резонне питання – як змусити чоловіка ревнувати і боятися втратити. Психологія, допоможе розібратися в подібній справі і повернути ситуацію в вигідну для себе сторону.

В яких випадках ревнощі корисні?

Ревнощі властиві кожній людині. Тільки одні можуть контролювати їх, а інші - ні. Неконтрольована ревність носить руйнівний характер і вказує на емоційну незрілість партнера, а не на силу його любові. Нам же необхідно з'ясувати, як змусити чоловіка ревнувати дружину «класичними» ревнощами, які освіжають почуття, дають їм необхідну підживлення, а не руйнує життя.

Для початку уточнимо, коли саме можна викликати ревнощі:

  • ваші стосунки тривають, але застигли «в одній точці»;
  • ви давно нікуди не ходили разом і чоловіка це цілком влаштовує;
  • чоловікові все одно куди ви йдете і чим займаєтеся;
  • вам нудно разом;
  • вам зраджують.

Можуть бути й інші «симптоми» охолодження почуттів, але ці - найхарактерніші. Чому так відбувається?

Якщо з боку чоловіка нічого не робиться для розвитку відносин, це означає, що його все влаштовує і він просто не хоче напружуватися. У цій ситуації 3 «підводних камені», що стосуються особисто вас:

  1. Швидше за все такий стан справ влаштовує тільки його. І ви не знаєте, як вплинути на ситуацію.
  2. Вас в будь-яку хвилину можуть поміняти на менш зручну, зате більш цікаву і «живу» жінку, яка знає, чого хоче і знайде спосіб «розворушити» вашого чоловіка.
  3. Ваш шлюб цілком може зберегтися, але ви будете поступово деградувати в розвитку і «зариватися» в побут. До речі, так живуть дуже багато пар.
  4. Якщо ви ходите разом тільки в гості до родичів - це тривожний симптом. Зрештою, ваш чоловік може вирішити, що ви (зауважте - ви, а не він!) стаєте нудною і не вмієте розважатися. А це початок охолодження почуттів.

Чоловік або хлопець, якого зовсім не цікавить, де ходить його кохана, впевнений, що вона нікуди від нього не дінеться. Нудьга в стосунках в першу чергу вказує на те, що ви перестали бути цікавою самій собі. Ну хто захоче жити з жінкою, яку треба постійно розважати? Адже чоловік - це не ваш особистий концертмейстер, він теж сподівається отримувати від коханої щось крім турботи, смачного обіду і любовних відносин.

Зрада чоловіка – серйозний привід переглянути своє життя і дізнатися, як викликати ревнощі невірного чоловіка. Психологія чоловіка така, що він полігамний від природи, тому інтрижка на стороні може не означати нічого серйозного. Але якщо ситуація повторюється, це зовсім інший випадок. Ви не даєте чоловікові того, що йому необхідно, тому він намагається знайти це «щось» у інших жінок. Нарешті можна грамотно змусити чоловіка ревнувати на відстані.

Практичні поради

До уваги жінок, перевірені психологічні прийоми:

  • Телефонна магія ревнощів – при вхідному дзвінку, йти в іншу кімнату і загадково посміхатися, розмовляючи зі співрозмовником. Якщо друга половина запитає, з чим пов'язана таємнича секретність - скажіть, це по роботі, нічого цікавого.
  • Змініть паролі на мобільному і планшеті - якщо до цього нічого подібного в ваших стосунках не було, така поведінка змусить чоловіка напружитися.
  • Коли він дзвонить - не поспішайте брати трубку і рідше телефонуйте самі.
  • Приділяйте більше часу своєму зовнішньому вигляду – змініть зачіску, зробіть педикюр, манікюр і обновіть гардероб. Якщо до цього у вас не було червоного плаття і такого ж яскравого кольору помади - придбайте.
  • Дайте невеликий привід для ревнощів - як би, між іншим, розкажіть коханому, про випадкові зустрічі з однокласником, який зробив запаморочливу кар'єру. Чоловіки на дух не переносять конкуренції, думка про те, що його жінка може комусь сподобається, зведе його з розуму.
  • Не звітуйте перед чоловіком - якщо його не особливо цікавило раніше, як ви проводите час, не поспішайте самі доводити це до її відома. На питання відповідайте ухильно, без подробиць. Трохи інтриги точно не зашкодить. Навпаки, він знову захоче повернути вашу прихильність.
  • Не варто присвячувати чоловіка в подробиці минулих романів. Швидше за все, це не призведе ні до чого хорошого. Подібна модель поведінки дозволена лише в разі, якщо відносини засновані на повній довірі з обох сторін.

8 прийомів, як змусити чоловіка ревнувати і боятися втратити

Почуття ревнощів - перевірений спосіб збудження сильних емоцій в людині. Саме тому використовувати його слід акуратно і дозовано, щоб не заподіяти коханому страждання. Головна мета жінки - зміцнити відносини, а не зруйнувати їх.

Домогтися свого можна за допомогою методів, що діють безвідмовно практично на будь-якого представника сильної статі. Знати подібні прийоми повинна кожна поважаюча себе жінка. Після їх застосування чоловік, або хлопець, з яким ви перебуваєте у відносинах, буде боятися втратити вас і зробить все можливе, щоб причин для ревнощів більше не було.

Розширте коло спілкування

Потрібно частіше ходити в кіно і кафе, але тільки без свого благовірного. Спілкуйтеся з подругами і друзями, більше часу проводьте з ними, базікайте по телефону. Нехай чоловік побачить, що ви не страждаєте від самотності - більш того, відчуваєте себе непогано в компанії інших людей. Ваш обранець відчує уколи ревнощів і побажає знову стати значимою частинкою вашого життя, замінивши собою всіх друзів і подруг.

Часто міняйте настрій

Це прекрасна зброя, якою можна успішно користуватися для залучення уваги хлопця. Приклад тактики: до обіду будьте з ним привітною, демонструйте чудовий настрій, будьте веселою. Після обіду різко змініть - станьте холодною, відстороненою, задумливою. Нехай обранець поламає голову над тим, що послужило причиною такої метаморфози. Всі його думки будуть зайняті вами, і тим, як виправити ситуацію.

Ховайте свій телефон

Не дозволяйте йому брати в руки свій телефон. Завжди тримайте гаджет при собі, а якщо раптом залишите його на видному місці, щодуху мчимо до телефону при кожному дзвінку. З загадковим виглядом читайте повідомлення і на питання коханого: «Хто тобі пише?» відповідайте: «Так, ніхто» або «Це не важливо».

Не звітуйте перед чоловіком

Відучіться бути надмірно відкритою з хлопцем, не повідомляйте, де ви були, з ким спілкувалися, і так далі. Навчіться відповідати ухильно на деякі питання, тримайте інтригу і дозвольте коханому трохи помучитися. Це лише піде на користь відносинам, оскільки він захоче знову заволодіти вашою увагою.

Змініть свій імідж

Можна зробити більш яскравий макіяж, підібрати відверті наряди, змінити зачіску - в загальному, стати іншою. Можливо, коханий вважає вас відкритою книгою, так пора вже розсіяти цю помилку. Важливо, щоб зміна зовнішності явно пішло вам на користь, тобто ви повинні помітно покращати. Якщо після цього чоловік не почне ревнувати, то слід серйозно задуматися про те, чи є у нього взагалі до вас почуття.

Почніть фліртувати з іншими

Звичайно, робити це потрібно з розумом, не перегинаючи палицю. Нехай чоловік побачить, що ви звертаєте увагу на привабливих представників сильної статі, і спокійно з ними фліртуєте. Це відкриття змусить його зробити правильні висновки про те, що своїй жінці потрібно приділяти більше часу, інакше її вкрадуть.

Затримуйтеся на роботі

Приходьте додому на півгодини-годину пізніше, ніж зазвичай, пояснюючи це підвищеною зайнятістю. При цьому не вдавайтеся в подробиці і переводьте розмову на іншу тему. Нехай чоловік відчує легке занепокоєння і придумає спосіб зробити так, щоб ви кожен день поспішали додому, до нього.

Більше часу приділяйте соціальним мережам

Вечорами влаштовуйтеся в кріслі з ноутбуком або смартфоном, і починайте жваве листування з кимось зі своїх віртуальних друзів. Усміхайтеся власним думкам і демонструйте явну зацікавленість, це спантеличить чоловіка, змусить його відволіктися від улюбленого футболу і трохи задуматися.

Ревнощі допоможуть, якщо між партнерами все ще є почуття і виникла необхідність їх підігріти. Саме любов і довіра один до одного стане каталізатором, який не дозволить ситуації вийти з-під контролю і вибухнути. Важливо не захопитися процесом, щоб не зруйнувати те справжнє, що у вас є.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, чоловіки, жінки, шлюб, Поради, психологія
В тему