Поради

Люди, з якими не варто їхати на відпочинок: ТОП-5 за знаком Зодіаку

Люди, з якими не варто їхати на відпочинок: ТОП-5 за знаком Зодіаку

Настало літо. Багато людей нарешті відправляться в довгоочікувану відпустку.

Однак перш ніж їхати засмагати і купатися, варто уважніше поставитися до вибору компанії для відпочинку. Представники яких знаків зодіаку не вміють відпочивати і з ким з них краще не їхати у відпустку, тому що вони її зіпсують, розповіла парапсихологиня Оксана Лукіна.

Овен

Якщо в компанії Овна ви зібралися в дику місцевість з екстремальними видами відпочинку, то кращого попутника годі й шукати, але для тихого спокійного проведення часу на пляжі або у басейні ця компанія - не найкраща. Овен кожну секунду буде шукати, чим вас зайняти і зацікавити, постійно буде миготіти перед очима і не дасть розслабитися ні на секунду, тому що невгамовна енергія не дає спокою в першу чергу їм самим.

Лев

По-перше, представники цього знака володіють не меншим енергетичним потенціалом, ніж Овни, а значить, з ними складно буде організувати навіть недовгий сеанс релаксу без будь-якої активної діяльності. По-друге, представникам цього знаку здається, що все повинні бути так, як вони сказали, з ними дуже складно домовитися навіть в найменших деталях, іноді навіть здоровий компроміс – неприйнятний для них варіант, не кажучи вже про поступки.

Діва

Допитливі до дрібниць Діви можуть зациклитися на недоліках всього навколо, якщо в цілому їх настрій не до кінця у своєму розпорядженні до відпустки. Їм дуже складно догодити. Сервіс, номер, місцева культура - у всьому можна знайти недоліки, Діви першими готові це зробити. Якщо ви категорично не хочете чути скарги і невдоволення під час відпустки, вам краще знайти іншу компанію.

Скорпіон

Відпочинок в компанії Скорпіонів – завжди ризикований захід, тому що неможливо передбачити поведінку представників цього знаку зодіаку. Як відомо, у них дуже непростий характер, але слід також враховувати, що він має тенденцію проявлятися в самих невідповідних для цього ситуаціях, таких як відпустка. Невідомо, коли саме ваш попутник-Скорпіон вирішить почати з'ясовувати стосунки або вступить в запеклу суперечку з кимось з нових знайомих.

Козеріг

Трудоголіки до мозку кісток Козероги просто не можуть на якийсь час залишити думки про роботу, тому протягом відпустки вам не раз доведеться за вуха відтягувати їх від екрану ноутбука. Іноді вони просто не можуть розслабитися і насолодитися красою навколо. А якщо вони і змушують себе відпочивати, то і до відпочинку підходять, як до роботи: усе за планом і ні кроку в сторону.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: відпустка, відпочинок, цікаво знати, психологія, прогноз астрологів, поради астролога
В тему