Поради

Народна медицина допомогла вилікуватись від тяжкої недуги

Народна медицина допомогла вилікуватись від тяжкої недуги

Петро Дячук багато років займається нетрадиційною медициною. Зокрема – з природних інгредієнтів готує препарати, які рятують від багатьох недуг.

Найбільше ж Петра Григоровича тішить, коли його препарати допомагають людям у боротьбі з онкозахворюваннями.
– Наприкінці березня цього року я вилікував і себе від меланоми – злоякісного новоутворення на шкірі, яке вважається одним із найагресивніших видів раку, що тяжко піддається лікуванню, – каже Петро Дячук.

Про це йдеться на шпальтах газети "Твій вибір".

Із рани виділялася бура рідина, що тверділа, як віск

А почалося все з банального походу на стрижку. Знайомий, до якого прийшов наш оповідач, чи то від незнання, чи від неуважності, але ненароком зрізав Петрові Григоровичу бородавку на голові. Передчуваючи недобре, наш оповідач відразу ж сказав: «Ну, все: робота зроблена». Так і сталося.

Попри те, що відразу після порізу Петро Дячук обробив рану спиртом і прикладав до неї настоянку гриба веселки, через тиждень на місці зрізаного стержня почала виділятися бура рідина, яка тверднула, наче віск, утворила сантиметрову «шишку», і, щоб її прибрати з голови, доводилося виривати той «віск» із волоссям. Крім того, залишки бородавки стали стрімко рости, а загалом це місце нестерпно свербіло й не давало спокою ні вдень, ні вночі.

– Щоб хоч трохи зупинити свербіж, я чого тільки не робив: прикладав примочки, мазав соком кульбаби, чистотілу, молочаю – марно. Щоб бородавка не переросла у злоякісне утворення, я з травня до осені пив протипухлинний збір. Однак болячка продовжувала допікати! – згадує чоловік. – Сусідка познайомила мене з лікарем нетрадиційної медицини, який працює в одному з дуже розрекламованих центрів. Так від його саморобних препаратів я мало що дуба не врізав і чотири місяці загоював опіки на шкірі, які лишилися після тих псевдоліків.

На Різдво отримав рятівний рецепт

Відтак Петро Дячук вирішив діяти своїми давніми методами – робив примочки зі срібної води та соку каланхое (на це використав аж 50 рослин!). Застосовував настоянку з чистотілу й оцтової кислоти. Завдяки цьому рана зменшилася до 7 мм. Але тоді ж на голові вилізла рожева пухлина розміром із половину волоського горіха, а де раніше була бородавка, там лишилася рана, з якої сочився гній.
– Мої рідні підняли ґвалт. Сказали: «Негайно їдьмо до лікарні, щоб там вирізали пухлину». Але якийсь внутрішній голос зупинив мене (то якраз було Різдво за новим стилем) і підказав нанести на ту ґулю мазь із восьми компонентів. Через сім годин після цього мені нарешті перестало свербіти (а я не мав спасу аж вісім місяців!). Тож на радощах я назвав мазь «Благодать». І той же внутрішній голос вклав мені в голову думку випробувати метод лікування електрофорезним сріблом, про який я прочитав у газеті, з додаванням концентрату двох протипухлинних рослин. Я назвав його «Святковим», настільки краще мені стало після процедури. Далі робив компреси зі звіробоєвою олією. За місяць пухлина з гноєм зникла. На її місці лишився горбочок діаметром 5 мм.

Шість років – на протипухлинній дієті

Петро Дячук вважає, що, крім перелічених методів і засобів, йому допомогло дотримання протиракової дієти, на якій чоловік «сидить» ось уже шість років, регулярне застосування йодної сітки, споживання кальцію і протипухлинних спиртових настоянок.
– Я думаю, сьогодні стрімко збільшується кількість онкохворих, бо їжа та вода стали нашою отрутою, – каже співрозмовник. – Тож ми повинні допомагати організму регулярно очищатися від шкідливих речовин. Як саме – я можу поділитися своєю методикою. Тож телефонуйте: 099 059 00 73.

Ніна Грицюк

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: народна медицина
В тему