Поради

Ідеальний секс: чому чоловіки не терплять порад у ліжку і як це виправити

Ідеальний секс: чому чоловіки не терплять порад у ліжку і як це виправити

Давати поради – справа невдячна, особливо якщо про них ніхто не просить, і вже тим більше, коли момент для цього зовсім не підходящий. Наприклад, під час сексу.

Звичайно, мовчати про те, що не подобається тому чи іншому партнеру, не варто, але різко коментувати те, що відбувається і супроводжувати промову фразами на кшталт: «Треба б ось так, а не так...» або «Взагалі, добре б...» теж не потрібно. Це зіб’є весь настрій партнера, а як ми знаємо, чоловіки дуже чутливі до критики, і інтимна сфера тут не виняток. Ось чому чоловіки так дратуються, варто лишень жінці завести розмову в повчальному тоні в ліжку. Думаємо, відповідь на це питання вас може здивувати.

Чоловік тримає все під контролем

Майже для будь-якого представника сильної статі важливо знати, що він лідер. Нехай це не завжди так, але навіть невелика доза контролю в його житті піднесе чоловіка майже до небес. Як правило, не дуже впевнені в соціальному аспекті чоловіки, намагаються надолужити згаяне зі своєю жінкою, намагаючись в деякій мірі її контролювати і приймати важливі рішення за двох. Такий чоловік дуже легко вийде з себе, якщо почати навіть м’яко натякати на неправильну поведінку в ліжку. Партнер може образитися, в крайньому випадку, зреагувати агресивно, як тільки відчує, що в його компетентності в інтимній сфері починають сумніватися.

Чоловік намагається довести вам, що він лідер

Плавно випливає пункт з попереднього. Більшість чоловіків впевнені, що жінки люблять впевнених в собі і в якійсь мірі нахабних чоловіків. І тут є частка правди, проте, це може бути застосовано далеко не до всіх жінок. Якщо партнерка починає просувати свої ідеї в ліжку або, не дай Бог, сама візьме провідну роль, чоловік починає розгублюватися і, природно, дратуватися, адже на його лідерську позицію претендує не хто-небудь, а його ж жінка. Якщо ви і хочете якось виправити свого партнера, намагайтеся робити це максимально ненав’язливо і вже тим більше намагайтеся не розвивати конфлікт, продавлюючи свою ідею. Будьте мудрішими.

Чоловік не терпить заперечень

Зустрічаються і такі потенційні партнери, яким не до душі сперечання з боку будь-кого. І як ми вже говорили, територія спальні для будь-якого чоловіка – місце, де він хотів би отримати необмежену владу, природно, якщо жінка розділяє його прагнення. Буває, що чоловік категорично проти будь-яких пропозицій і порад, в цьому випадку будь-яка спроба жінки запропонувати що б там не було буде сприйматися негативно. Тут важливо зазначити, що терпіти неприємні відчуття не повинен ніхто, так що в будь-якому випадку транслюйте чоловікові, що вам подобається, і тим більше – що не подобається, незалежно від того, яка реакція від нього піде.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, стосунки, чоловіки, жінки, Поради, психологія
В тему

Останні матеріали