Поради

Як швидко відростити чолку в домашніх умовах: корисні поради

Як швидко відростити чолку в домашніх умовах: корисні поради

Чубчик не виправдав очікувань? Відразу виникає питання про те, як позбутися від невдалої стрижки і повернути колишній образ. Покроково розповідаємо, як відростити чубчик швидко в домашніх умовах.

У якийсь момент ми всі шкодуємо про невдалі стрижки, особливо якщо головним її елементом був чубчик. Згодом прямий чубчик набридає, починає заважати і вимагати додаткового догляду. Тоді приходить думка відростити чубок і змінити свій імідж до невпізнання.

Як стимулювати ріст волосся в домашніх умовах

Найкраще для швидкого росту волосся можуть допомогти рослинні олії, прийняття вітамінів і різні маски, які можна зробити самостійно вдома. Тут головне набратися терпіння і чітко слідувати інструкціям.

  1. Здорове харчування і вітаміни

Обійти стороною пункт про здоровий спосіб життя не можна, бо на стан волосся прямо впливає прийом корисних продуктів. В першу чергу, це овочі та фрукти, в складі яких є нікотинова кислота (брокколі, шпинат, манго, виноград, персики), а також багаті цинком, кальцієм і залізом (яблука, хурма, цитрусові). Було б непогано також вживати ягоди (смородину, полуницю, суницю, агрус). Саме тому багато виробників шампунів і засобів для волосся роблять свої продукти з екстрактом перерахованих вище фруктів і ягід.

  1. Масаж голови

Щоденний масаж голови подушечками пальців стимулює ріст волосся. Ефект буде помітний через кілька днів застосування, особливо якщо використовувалися деякі рослинні олії або нікотинова кислота, яку можна знайти в будь-якій аптеці. Масажування всієї голови не тільки надасть хороший ефект на ріст волосся і чубчика, але і дозволить позбутися від болю в голові і трохи розслабитися.

  1. Рослинні олії і натуральні відвари

Найчастіше олії використовують для підтримки здорового вигляду волосся, але крім цього вони відмінно впливають на ріст волосся. На основі кокосової олії часто роблять лікувальні і відновлюють маски для волосся. Також часто використовують обліпихову, гірчичну, кедрову олії, відвари ромашки і шавлії.

  1. Маски

Забезпечити відновлення і живлення волосся також допоможуть маски. Це можуть бути магазинні засоби для догляду за волоссям з перерахованими вже компонентами, або маски, які можна зробити самостійно в домашніх умовах.

  1. Відмова від гарячої укладки

У період відрощування чубчика рекомендується відмовитися від випрямлення і укладки феном. Справа в тому, що такі процедури руйнують структуру волосся і можуть негативно позначитися на відростанні волосся по всій довжині.

Як укласти ненависний чубчик, який відрощуємо

Відрощувати волосся самостійно часто буває складно. Невідповідної довжини чубчик постійно лізе в очі, не прибирається за вуха, але при цьому заважає при невеликому нахилі голови під час готування, прибирання, навчання і роботи.

  1. Французька коса

Якщо чубчик відріс до носа, то вже сміливо можна заплітати колоски або французьку косу. Для гарної зачіски пасма треба сплести в красиву косичку.

  1. Використовувати глину або бальзам

Як вже було сказано вище, укладка за допомогою фена тільки погіршить ситуацію, тому для красивої укладки варто використовувати альтернативні засоби. Наприклад, глину для волосся, яку треба акуратно розподілити крізь волосся і додати чубку форму. Також існують різні бальзами для волосся, які дозволяють тримати форму чубчика.

  1. Використовувати шпильки

Банальний, але ефективний спосіб позбутися від докучливих волосся. Тут підійдуть невидимки, невеликі шпильки, які зможуть закріпити пасма на голові.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Зачіски, Поради, жінки
В тему