Життя

23-­річна живе з 78­-річним дідом і народила йому двох донечок

23-­річна живе з 78­-річним дідом і народила йому двох донечок

Різниця у віці – більш ніж півстоліття! Ці двоє направду б’ють усі рекорди серед українських пар. 23-річна Тетяна Трофимлюк та 78-річний Іван Захарко з Кіровоградщини, попри більш як півстолітню різницю у віці, разом майже чотири роки та вже встигли народити двійко діток.

Хоча злі язики в селі плещуть, мовляв, діти – не його, а молода жінка просто використовує свого підстаркуватого кавалера, йдеться у публікації в газеті «Твій вибір».

Тетяна та Іван Миколайович мешкали по сусідству, але стосунки у них зав'язалися майже чотири роки тому – після того, як хворого Івана лишила цивільна дружина. Тетяна ж стала за ним доглядати і приносити їжу. А вже через місяць чоловік запропонував їй переїхати до нього. У них народилися дві донечки. Старшій – Анні, майже два роки, а молодшій – Крістіні, лише 3 місяці.

Сама ж Тетяна каже, що щаслива, бо в неї є дітки і кохана людина. Вона із захватом розповідає, що їхня молодша дівчинка схожа на свого батька. Утім більшість людей у селі Липняжка, де мешкає ця пара, такої любові не розуміють. І стверджують, що Тетяна проживає разом із літнім чоловіком не через палке кохання, а задля власної вигоди.

А ще односельці не вірять, що діти від Івана. 65-річна односельчанка Тетяна Футескул запевняє, що ні про які почуття тут не може бути мови, бо Тетяні потрібне лише Іванове житло, а вона ж для нього – просто одна із…, адже впродовж життя мав до десятка цивільних та офіційних дружин.

– Це не сім'я, а показуха. В неї вдома просто немає умов, щоб жити, тим більше вже з двома дітьми. Зійшлася з ним заради помешкання. Якщо це дійсно сім'я, то нехай оформлять шлюб, – каже вона.

Сама Тетяна довго боялася сказати, що у неї стосунки з чоловіком, який насправді годиться їй у прадіди. Відверто зізнається: він її у всьому влаштовує, у сексі – також… Тетяна запевняє, щиро кохає Івана, і його майно їй зовсім не потрібне.

Розповідає, що раніше в неї були стосунки з хлопцем. Але той побив її так, що вона лежала у лікарні, сама мусила оплачувати собі лікування. Жінка дуже важко пережила розлуку з ним. Тоді вирішила: нехай краще у неї буде старший чоловік, аніж молодий, який її лупцюватиме.

– Ми знайомі з ним майже чотири роки, жили по сусідству. У нього була жінка на той час, але вона поїхала у Київ на роботу і просто лишила його. Іван був дуже хворий, а я допомагала йому. Їсти готувала, прибирала, прала. Одного разу прийшла до нього, а він сидить на ліжку і плаче. Мені так шкода Івана стало. Я запитала його, чому він плаче, а він відповів, що знає, що дружина йому зраджує. А тепер на тому ліжку, де він плакав, сплять наші дітки, – розповідає з усмішкою вона.

Живе пара на пенсію Івана і гроші, які отримують на дітей. Ще мають господарство – свині, кури, за яким теж доглядають разом.

Сам Іван впевнений на 100 відсотків, що діти його. Не сумнівається і в тому, що Тетяна його по-справжньому кохає і, поки він буде жити, точно не лишить. А не записав на себе досі дітей тільки тому, що так вони отримують більші виплати від держави.

47-річна Ганна Трофимлюк – матір Тетяни, розповідає, що радіє за доньку і підтримує її. Мовляв, спочатку, як дізналася, сварила її, але що вже вдієш. Нині вона бажає їм щастя та добра і хоче, аби вони узаконили стосунки, щоб зупинити увесь людський пересуд.

Адже одна з основних проблем цієї пари у тому, що коли Івана не стане, то Тетяна і діти залишаться ні з чим. З’явиться його донька і просто виселить їх на вулицю. Інше питання, яке так жваво обговорюють односельці, сумніваючись: чи може Іван у стільки років бути плідним?

Експерти заявляють, що так, і наводять приклад легендарного англійського та американського кіноактора і кінорежисера Чарлі Чапліна, який став батьком у 72 роки, та  радянського актора Емануіла Віторгана, у якого народилася дитина, коли йому було 78 років…

Але чи дійсно коханню усі віки підвладні? І люди аж з такою різницею у віці можуть кохати одне одного і створити справжню сім'ю?

Ірина Бура

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кохання, Долі
В тему

Останні матеріали