Відео

"Слуга народу-2": щось пішло не так (відео)

За результатам пошуку на YouTubе показники другого сезону "Слуги народу" поступаються першому, як мінімум, у 20 разів. Якщо першу серію "Слуги народу" подивилися 10,1 млн осіб, то "Слугу народу- 2" - всього 555 тис. Середній показник перегляду однієї серії був 4,7 млн, в той час як 3 серія "Слуги народу-2" набрала всього 180 тисяч, а 4-а серія – тільки 117, тобто динаміка переглядів від серії до серії падає (звичайно, робимо ставку на те, що прем'єра була недавно і кількість переглядів згодом буде збільшуватися). Причини? Розберемо позитивні і негативні думки глядачів.

1-2 серія (перегляди 555 тисяч)

"Слуга Народу", 2 сезон, серії 1 і 2: президент України, Василь Голобородько, прокидається в холодному поту після сну, в якому його зрадили найкращі друзі. Трохи оговтавшись, він заспокоюється, тому що це всього лише сон, а в реальності у президента сьогодні День народження. Але подивившись новини, Голобородько раптом розуміє, що свята не буде, адже в країні стався державний переворот ".

3 серія (перегляди 180 тисяч)

"Слуга Народу" 2 сезон, серія 3: після незабутнього Дня народження президента всі його друзі зібралися на важливу нараду в його кабінеті. На порядку денному: відсутність доказів проти Юрія Івановича, тому що банки всіх країн, в які він виводив гроші, відмовляються співпрацювати зі слідством. Раптово нараду перервав візит самого Юрія Івановича, якого привели в кабінет Голобородька для слідчого експерименту.

4 серія (перегляди 117 тисяч)

Слуга Народу 2 сезон, серія 4: нарешті настав той день, коли Україна отримала безвіз. Найбільше радий цій новині, звичайно ж, президент. Вийшовши вранці з дому, Василь Голобородько не зустрів жодної людини і через годину розуміє, що всі українці покинули свою Батьківщину в пошуках кращої долі, а справжнім патріотом своєї країни залишився тільки він.

ПІДСУМКИ

Всі хвалять гру акторів і, в першу чергу, Зеленського і Боклана. А лають надуманість і розтягнутість сюжетів. Ну дійсно, ідея з "розіграшем" класна, але не на всю ж серію? Те ж саме можна сказати і про сюжет про сон – ідея чудова і перші десять хвилин вона працює, але не півгодини! Як сказав телепродюсер Олексій Гончаренко про здатність сценаристів серіалів розтягувати інтригу: "Не зробиш смачну тарілку борщу зі 100 літрів води". Але подивимося далі – надія ще є.

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему

Останні матеріали