Відео

Холостяк Рожден Анусі. Що відомо про співака? (відео)

Холостяк Рожден Анусі. Що відомо про співака? (відео)

9 березня розпочалося шоу, яке стривожить серце кожної українки – «Холостяк». Героєм 8-го сезону став Рожден Анусі. Що відомо про красунчика та якими принципами він керувався, йдучи на проект?

Дата народження – 18 лютого 1989 року.

Улюблені виконавці – Земфіра, Ріанна, Frank Ocean, Дрейк.

Улюблений фільм – «Ванільне небо».

Улюблена книга – Джо Бойд «Білі велосипеди».

Улюблена страва – борщ.

Улюблене місто – Львів.

Між чорним та білим обирає чорне.

Творчий шлях

Холостяк народився і виріс в Одесі. Рожден Анусі – справжнє ім’я чоловіка, а не сценічний псевдонім, як багато хто вважає. Таке незвичне ім’я пов’язане з коренями співака. За словами Рождена у ньому змішалася українська, грецька, грузинська і осетинська кров.

З грузинської ім’я Рожден перекладається як «світило віри».

Це сьогодні Рожден Анусі – популярний співак. А коли він вперше пішов у музичну школу, один з вчителів заявив що у хлопця немає слуху. Музикою почав займатися самостійно у чотирнадцять років. Не отримавши належної освіти, хлопець самостійно займався музикою. Повертаючись додому з роботи, ночами писав пісні. Почав творити у жанрах хіп-поп, потім – соул, фанк і R'n'B. Тоді співак орієнтувався на західних артистів. Проте згодом обрав для себе поп, соул, фанк.

Не закінчивши жодної музичної установи, він вміє грати на барабанах, фортепіано і володіє технікою бітбокс. Його композиції виконують багато зірок вітчизняного та зарубіжного шоу-бізнесу, вони звучать у фільмах і серіалах. Але чоловік не лише пише і співає, а і працює в якості саунд-продюсера.

Вперше змусив говорити про себе, прийшовши на проект «Голос країни». Тоді Рожден відразу заявив, що не хоче позиціонувати себе як артиста, який може завоювати серце аудиторії лише жалістю. До холостяка повернулися три тренери, але хлопець вибрав команду Діани Арбеніної.

Лише після цього випустив свій перший альбом «Правда». Головною піснею альбому стала композиція «Знаєш». До речі, кліп на цю пісню набрав більше мільйона переглядів на YouTube.

У 2014 році Рожден Анусі пройшов навчання у Тома Елмхірста – відомого британського продюсера, власника премій «Греммі», який співпрацював з артистами світового масштабу, такими як Девід Боуї і Адель.

Рожден брав участь у Національному відборі на «Євробачення 2017» з англомовним треком Saturn. За результатами голосування журі та телеглядачів співак потрапив у 6-ку фіналістів Національного відбору, ставши фаворитом суддів, зокрема, музичного продюсера Костянтина Меладзе.

Також зайняв крісло одного з членів журі дитячого Євробачення.

У 2016 році журнал «Viva!» включив Рождена Анусі у рейтинг найбажаніших холостяків України. Не дивно, що продюсери телеканалу СТБ запросили красунчика на роль холостяка у свій проект.

Сім’я

Зазвичай зустріч з рідними героя відбувається в передостанньому випуску проекту. Але ми забіжимо вперед і познайомимо вас з батьками холостяка. Маму Рождена звуть Лоліта Євгенівна, батька – Костянтин Станіславович. Тато співака – бізнесмен. Також у чоловіка є рідна сестра Катя, яка живе в Ізраїлі. Окремий сюжет батькам присвятили у програми «Голос країни».

Життя поза сценою

Крім музики, Рожден Анусі любить подорожувати і гуляти по незнайомих містах, при цьому уникаючи популярні туристичні маршрути. У холостяка немає якогось особливого хобі, але в одному із інтерв’ю він сказав, що коли втомлюється, то починає ремонтувати своє авто.

Особисте життя

Якщо у своїх інтерв’ю, які до речі Рожден давав не так вже й часто, він говорив правду, то жодна з панянок, які прийшли на проект йому не підходить. В розмовах з журналістами Рожден намагався уникати теми про своє особисте життя.

Проте добре відомо, що артист деякий час зустрічався з досить популярною співачкою Анною Седаковою, старшою від нього на сім років. Співачка двічі була заміжня і мала двох дітей від попередніх шлюбів, яких чоловік був готовий виховувати. Роман між артистами тривав не довго. Сам Рожден заявляв, що вони були змушені розстатися через ритм, в якому живуть артисти.

На проект Рожден прийшов, аби зустріти достойну супутницю життя.

«Я серйозно задумався. Довго зважував всі за і проти. Адже це не тільки велика відповідальність, але і досить складний емоційний і фізичний процес. Але все-таки азарт узяв своє, і я подумав: можливо, саме тут у мене дійсно вийде знайти жінку своєї мрії.

Дівчина, з якою я міг би піти з проекту, не наївна, але мрійниця. Можливо, вона перебуває в легкій депресії, тому що не розуміє, що відбувається в її житті і вирішила прийти на проект. Вона не сподівається на те, що тут до неї спуститься з небес принц на білому коні, але вона вірить, що якщо взяти бика за роги – можливо, станеться щось нове і хороше», – зазначив холостяк.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Найцікавіше, Знаменитості
В тему