В центрі уваги

Як зробити шкіру сяючою: прості прийоми

Як зробити шкіру сяючою: прості прийоми

Як зберігати здорове літнє сяйво на обличчі цілий рік без необхідності подорожувати чи засмагати? Досить використовувати відповідну косметику, правильно її наносити і дотримуватися належного режиму догляду за шкірою. Докладніше про прості лайфхаки, які змусять шкіру світитися та випромінювати природне тепло, розповідаємо далі.

Застосовуй хайлайтер стратегічно

Найбільш очевидний метод – використовувати хайлайтер – косметичний продукт із легким мерехтінням. Придбати відповідний твоєму тону обличчя та типу макіяжу хайлайтер можна в інтернет-магазині «Ватсонс»: https://www.watsons.ua/ru/makiyazh/ton-dlya-litsa-i-rumyana/haylaytery/c/H2002.

Ніколи не недооцінюй силу хайлайтера, що стратегічно застосовується. Перед нанесенням рідкої або кремової основи нанеси невелику кількість рідкого або порошкового хайлайтера на верхні частини обличчя (вилиці та перенісся). Також цей продукт можна наносити і на решту тіла: по центру стегон та гомілки, поперек ключиці та по центру рук для створення скульптурного блиску.

Не забувай відлущувати шкіру

Відлущування – це швидке вирішення проблеми шкіри, що виглядає сухою. Шари омертвілої шкіри роблять обличчя тьмяним, тому потрібно робити легке відлущування кожні кілька днів, щоб зберегти яскравий колір. Підійде скраб, пілінг-скатка або сироватка. Інгредієнти, які включають гліколеву, гіалуронову та мікровідлущувальну ліпо-гідроксикислоту, відмінно підходять для всіх типів шкіри, видаляючи мертві клітини та оголюючи свіжу шкіру.

Зволожуй

У природному сяйві гарний догляд за шкірою та зволоження є ключовими факторами. Головний інгредієнт для освітлення – вітамін С, тому шукай зволожуючі креми та маски для обличчя, які його містять. Також корисні антиоксиданти, які безпосередньо борються з тьмяністю. Якщо потрібно покриття, використовуй трохи зволожуючого консилера замість нанесення щільного тонального крему.

Не бійся автозасмаги

Всупереч поширеній думці, якісна автозасмага не залишить непривабливих смуг або неприродного тону. Якщо сумніваєшся, спочатку перевір його дію на невеликій ділянці. І краще використовувати засіб для автозасмаги, спеціально розроблений для обличчя, який має корисні властивості по догляду за шкірою і дарує йому ідеальне сяйво.

Також для помірної дії ти можеш додати кілька крапель засобу для автозасмаги у свій улюблений зволожуючий крем або нічний крем. Змішай їх разом у долонях та нанеси прямо на обличчя за допомогою пензлика або косметичного спонжу, переконавшись, що всі області обличчя та шиї повністю покриті. Або нанеси суміш перед сном, щоб вранці прокинутися з сяйвом, що повністю розкрилося.

Скористайся перевагами контурування

Намалюй контур обличчя тональним кремом на три тони темнішим за твій відтінок шкіри. Це створить ілюзію засмаги, не додавши «брудного» ефекту. Після того як нанесеш основу, використовуй бронзатор або звичайну пудру для обличчя на кілька тонів темніше поверх окреслених областей. Візажисти також рекомендують наносити бронзатор в зону декольте, щоб підкреслити вигини, та під лінією підборіддя, щоб виділити його.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Поради
В тему