В центрі уваги

5 дієвих засобів для зволоження шкіри

5 дієвих засобів для зволоження шкіри

Суха шкіра потребує особливого догляду, тому варто обирати ефективну косметику для зволоження, живлення та захисту. Сьогодні в косметології використовується безліч компонентів, серед яких варто знати декілька найдієвіших. 

Рейтинг інгредієнтів для сухої шкіри

У складі косметики для сухої шкіри найчастіше можна побачити такі компоненти:

  • гліцерин;
  • сечовина;
  • кераміди;
  • молочна кислота;
  • гіалуронова кислота.

Гліцерин - прекрасний засіб для збереження вологи. Засоби з гліцерином наносять на зволожену шкіру. Він створює захисний шар, який не дає волозі випаровуватися. Креми з гліцерином мають шовковисту текстуру, їх приємно наносити, вони швидко починають діяти. Цей компонент належить до недорогих, тому косметика з гліцерином є доступною.

Сечовина - компонент, який сприяє очищенню, видаленню мертвих клітин. Вона зміцнює природний захисний бар'єр та підтримує належний рівень зволоження. Синтетична сечовина активно живить та зволожує у складі кремів, бальзамів.

Кераміди - найкраще рішення для допомоги дуже сухій шкірі, що лущиться та свербить. Вони відновлюють цілісність та функціональність тканини, а разом із тим захисний бар'єр. 

Молочна кислота сповнює клітини вологою та підтримує належний рівень зволоження. Особливо корисні засоби з молочною кислотою в зимовий час. Щоб посилити ефект та створити додатковий захист, одразу після засобів із молочною кислотою варто користуватися звичайним зволожуючим кремом. 

Гіалуронова кислота - магія чи міф?

Один із найпопулярніших інгредієнтів сучасної косметики для сухої шкіри - це гіалуронова кислота. Косметологи попереджають, що цей компонент більш дієвий у складі косметики. У такому разі він поступає в організм поступово, а це дозволяє підтримувати оптимальний рівень вологи та попереджає зневоднення. Якісні косметичні засоби з гіалуроновою кислотою від європейських брендів можна вибрати та придбати на brocard.ua

Гіалуронова кислота виробляється в організмі, проте з віком її стає менше. Тому не варто перенасичувати тканини кислотою, необхідно лише підтримувати достатній її рівень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: краса
В тему