В центрі уваги

«Люди почали цінувати здоров’я та красу у їхньому тісному тандемі», - Ольга Коноваленко

«Люди почали цінувати здоров’я та красу у їхньому тісному тандемі», -  Ольга Коноваленко

Сьогодні здоровий спосіб життя – не просто тренд, а необхідність. Чимало людей переглядають свої звичні підходи до харчування, оздоровлення, догляду за собою, роблячи акценти на якості, органічності, натуральності. У цьому контексті останніми роками гучно заявили про себе бренди натуральної косметики,  значно потіснивши на ринку аналоги з масмаркету. Про красу та турботу про себе, здоров’я і екомислення сьогодні поговоримо із засновницею та власницею бренду натуральної косметики «NATURALISTA» Ольгою Коноваленко.

-  Олю, чому дедалі більше українок (а серед них і зірки шоу-бізнесу, і відомі блогерки) надають перевагу натуральній косметиці?

- Бо в наш час, мабуть, як ніколи, люди почали цінувати здоров'я і красу в їхньому тісному тандемі.

- Як у тебе виникла ідея створити власний бренд косметики, і в чому його унікальність?

- Як і усі дівчата, косметикою я цікавилася змалечку, роблячи «ревізії» у маминій косметичці (сміється – авт.). Коли подорослішала, завжди дуже ретельно обирала собі засоби для догляду, не уся продукція крамниць задовільняла мене якістю. За освітою я - фармацевт, і косметологію вивчала як одну із профільних дисциплін. Тому уважно ознайомлююся зі складом засобів, вивчаю етикетку. Коли зрозуміла, що дуже складно підбирати собі засоби, які були би ефективними, і, водночас, якісними, натуральними, почала розробку власної косметики. Так, власне, і «народився» бренд «NATURALISTA».

Основна особливість косметики  «NATURALISTA» полягає в тому, що в кожному засобі гармонійно поєднуються натуральні рослинні компоненти з провідними активами європейських виробників. Зокрема, ці активи я замовляю у Німеччині, Франції, Великобританії та Швейцарії. Усі засоби виготовляються із сертифікованих компонентів, а активи мають доведену ефективність.

- Мабуть, процес створення косметичних засобів непростий…

- Кожна ланка виготовлення засобу надзвичайно важлива та відповідальна. Має значення все: вибір найкращих постачальників сировини; робота із якісним обладнанням; дотримання умов виготовлення засобів; розробка інструкції до застосування; а також підбір тари – вона має бути зручною та враховувати примхи косметичного засобу.

- До слова, про самі засоби: чи широкою є косметична лінійка «NATURALISTA»?

- Сьогодні в арсеналі косметичної лінійки «NATURALISTA» близько 40 засобів, серед яких креми для обличчя та тіла, шампуні, маски і бальзами для волосся, дезодоранти, пудри для вмивання, тоніки для обличчя, бальзами для губ… Тому кожен може зібрати «свою» косметичку.

Також клієнти можуть можуть придбати у нас подарункові сертифікати – це дуже зручний спосіб зробити близькій людині вдалий презент. Ми подбали про презентабельний вигляд і гарне пакування сертифіката. А його щасливий власник зможе отримати персональну консультацію і замовити косметику на відповідну (зазначену в сертифікаті) суму.

- Зазвичай клієнти роблять вибір самостійно, чи потребують консультації?

- До кожного клієнта я застосовую індивідуальний підхід. Немає «стандартного набору» засобів. При підборі догляду враховую як потреби клієнта, так і його вподобання. Часто жінки самостійно формують «корзину замовлень». Але коли я бачу, що підібрані засоби відповідають різним типам шкіри, завжди цікавлюся потребами клієнтки і допомагаю підкорегувати замовлення.

- Основна категорія клієнтів – це жінки?

- Так, однак серед засобів бренду є чимало позицій, актуальних для всієї родини: ними можуть користуватися чоловіки та діти. Наприклад, шампуні, бальзами для губ, креми для тіла, дезодоранти. Багато жінок обирають «NATURALISTA» для дітей-підлітків, адже ця косметика ефективна і при цьому – натуральна та безпечна.

- Якщо ж порівнювати натуральну косметику і косметику з масмаркету: у чому переваги першої?

- Зазвичай доглядова косметика з масмаркету є неефективною, і лише створює псевдоефекти. Наприклад, магазинні шампуні аж ніяк не покращують стан волосся, а лише покривають його плівкою силікону, забезпечуючи ілюзію, що волосся стало здоровішим. Якщо ж змити цей силікон, то реальна картина стану волосся аж ніяк не порадує жінок. Натомість натуральна косметика живить волосину і зцілює її зсередини, забезпечуючи якісний процес лікування пошкодженого волосся. Завдяки цьому волосся має не тільки гарний вигляд, а й повертається його здоровий стан.

Також часто у косметичних засобах з масмаркету та косметики класу «люкс» можна зустріти і потенційно небезпечні компоненти: гормонопідібні речовини, важкі метали, стнтетичні сполуки, які, накопичуючись, погіршують стан здоров’я, викликають алергії, порушують гормональний фон. Тому для людей, які цінують свою красу та здоров’я, вихід один – обирати якісні натуральні засоби догляду.

- В який спосіб можна ознайомитися з продукцією «NATURALISTA», проконсультуватися і зробити замовлення?

- Запршую відвідати наші сторіночки у соцмережах: @naturalista_ua у Інстаграм та Naturalista у Фейсбук. Там представлені актуальні прайси, детальній опис усіх засобів, в тому числі склад та інструкція із застосування. І я особисто із задоволенням надам необхідну консультацію та допоможу сформувати індивідуальну косметичку доглядових засобів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: краса, косметика
В тему