Поради

Що зміниться після пластики грудей?

Що зміниться після пластики грудей?

Будь-яка операція – це біль, незручності та значні фінансові витрати. Проте чому стільки жінок задумуються про пластику грудей? Психологи зазначають, що, окрім зовнішніх змін, на пацієнтку чекають внутрішні перетворення. Які?

Зникають фізичні вади

Думаєте, на операцію зважуються лише дами з маленькими формами? Ні. Часто молочні залози видаляють, аби зберегти життя. А потім жінка з болем дивиться в дзеркало, згадуючи минулі прекрасні форми. Маммопластика дає шанс відновити втрачену красу. Операція допомагає і коли груди втратили форму. Таке буває після годування або різкого схуднення.

Новий гардероб

Якщо груди неправильної форми, досить важко підібрати одяг. Молочні залози, які не відповідають пропорціям тіла, ускладнюють елементарний шоппінг. Після пластики відпадає необхідність маскувати фізичний недолік. Можна просто надіти те, що хочеться. Будь-який одяг «сидить» добре, в тому числі найбільш відкритий купальник.

Емоційний стан

Невдоволення зовнішністю, що часто буває  жінок з маленькими грудьми, призводить до комплексів. Дівчина зациклена на своїх недоліках, перестає сприймати навколишній світ адекватно. А це призводить до депресії та соматичних захворювань. Після пластики з’являється впевненість у собі.

Зліт у професійному плані

Коли задумуються про пластику грудей, рідко беруться до уваги кар’єрні перспективи. А між тим є статистичні дані: зовні привабливі люди успішніші в роботі, ніж ті, хто може похвалитися лише душевною красою. Звичайно, значних досягнень не «виб’єш» великими грудьми, а от створити гарне перше враження цілком можливо.

Налагодиться особисте життя

Красиві груди не можуть гарантувати щасливе заміжжя. Але чоловікам більше подобаються гарні форми. Великі груди сприймаються ними на рівні підсвідомості.

Увага до здоров’я

Жінка, яка перенесла операцію зі збільшення грудей, повинна проходити маммолога двічі на рік. Зростають шанси виявити будь-яке захворювання молочних залоз на ранній стадії. А саме ці патології стають причиною смерті молодих жінок. І це не дивно, адже більшість ігнорує профілактичні огляди.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Ідеальне тіло
В тему

Останні матеріали