Поради

Яку користь вам принесе квест?

Яку користь вам принесе квест?

Одна із розваг, яка щодня стає все популярнішою, – квест. Сьогодні існують десятки різновидів цієї гри. Кожна лінія пропонує свій сюжет, загадки та оригінальні рішення. Проте психологи зазначають, що квест несе не лише розважальну функцію…

  • Квест – відмінна можливість здолати свій страх. Австрійський психіатр Віктор Франкл, творець теорії, яка отримала назву «Парадоксальна інтенція», вважав, що людині, щоб побороти свою фобію, потрібно постати перед нею. Тобто якщо ви боїтеся павуків, то обирайте квест із цією темою.
  • Така гра тренує пам’ять та спостережливість. Прийти і виконати всі завдання – не так просто, як здається. Виграти можна, лише відгадавши всі загадки та з’єднавши конкретні деталі. Граючи, ви вибудовуєте в голові складний логічний ланцюжок.
  • Така гра вчить працювати на мету. У квесті не можна зупинятися на півдорозі та зволікати. Чим частіше ви проходитимете квести, тим організованішими ставатимете у житті, а отже, легше досягатимете бажаного.
  • Ви платите за 60 хвилин, а емоцій можете набратися на місяць вперед. Особливо корисні квести для людей, які постійно працюють та не мають можливості вилити свою енергію. Відтак запал, радість, страх та здивування, які ви отримаєте за годину гри, зарадять вас позитивною енергетикою на довгий час.
  • Якщо ви проходите завдання з друзями, то відкриєте в собі нові якості. В екстрених ситуаціях у вас можуть проявитися лідерські нахили, дружелюбність та впертість, коли справа стосується мети.
  • В кімнаті для квесту можна не лише грати, а й зробити оригінальну та колоритну фотосесію. Особливо крутими фото вийдуть у тематичному квесті.

Потрібно сказати, що квести в реальності зближують людей між собою, відмінно підходять як для веселого дозвілля з друзями, так і для сімейного проведення часу. Тому квест-кімнати – це оптимальне поєднання розваги і користі.

Квест – одна з небагатьох розваг, яка не лише на годину перекине вас у світ пригод, а і налагодить реальне життя!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Дозвілля
В тему