Поради

Зима у червоному кольорі

Зима у червоному кольорі

Який колір отримав титул короля осені? На п’єдесталі опинився яскраво-червоний. Саме одяг такого відтінку зігріватиме модниць у сезон осінь-зима 2018.

Якщо у вашому гардеробі залежався плащ, шуба чи курточка з блискучої червоної тканини – ви у тренді. Образ можна комбінувати з темними тонами. Проте лише яскравий червоний стане родзинкою луку. Причому яскраво-червоний дизайнери рекомендують одягати як жінкам, так і чоловікам.

Вам не до вподоби блискучий червоний? Тоді зверніть увагу на модні відтінки червоного:

Sangria

Sangria – це келих червоного вина. Він прохолодний і терпкий, п’янить та збуджує. Колір наближений до групи фіолетових тонів. Такий одяг виглядає стриманішим та консервативнішим.

Cranberry

Журавлина та брусниця – також тренд осіннього сезону. Cranberry зберігає нейтралітет та розташований посередині між холодними та теплими відтінками червоного. Діапазон цього тону дуже широкий і личить жінкам різного кольоротипу.

Hot Pepper

Вогненні червоно-помаранчеві тони – найяскравіші і теплі в осінньо-зимовій палітрі. В одязі такого тону неможливо залишитися непоміченою.

Правила TOTAL RED

Як одягнутися в один відтінок червоного? При створенні образу total red дотримуйтесь чотирьох актуальних правил.

  • Мінімум речей. Слід сфокусувати увагу на 1 – 2 речах червоного кольору (акцентною річчю може стати сукня або пальто).
  • Чистий силует. Вибирайте речі з невеликою кількістю конструктивних елементів, об’ємних деталей, багатошаровості. Зробити образ складнішим можна за рахунок складної фактури.
  • Скажіть «ні» надмірному блиску. Правило має на увазі відсутність додаткових блискучих елементів (металізованих фактур, лакових матеріалів, кристалів, паєток і т. п.).
  • Стриманість в прикрасах і декорі. Слід надавати перевагу непомітним прикрасам і фурнітурі. Відсутність прикрас зовсім не зашкодить вашому образу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди
В тему