Поради

Як легко відрізнити дешеву підробку від дорогого модного взуття

Як легко відрізнити дешеву підробку від дорогого модного взуття

Всі ми прекрасно знаємо, що взуття має величезне значення в завершенні образу. Можна вдягти розкішне плаття, але якщо на ногах будуть «вбиті», дешеві і давно застарілі туфлі, весь аутфіт буде зіпсований. Тому важливо до його вибору підходити з усією відповідальністю.

Про те, як відрізнити дешеве взуття від дорогого, розповіла стилістка-іміджмейкерка Юлія Литвиненко.

«Як часто я бачу на вулицях жінок, доглянутих, добре одягнених, але взуття - це привіт з бабусиного гардеробу або куплене в переході метро. Коли я питаю, навіщо носити таке взуття, яка додає відразу кілька рочків, у відповідь чую: «Вона зручне і якісна», - поділилася історією з особистого досвіду Литвиненко.

На думку стилістки, час іде, і разом з ним змінюються технологічні інновації в сфері моди. Сьогодні завдяки новим технологіям вдається створювати високотехнологічні матеріали з унікальними характеристиками. Тому, впевнена Юлія, сьогодні ми можемо дозволити собі купувати взуття і за невелику ціну, але воно буде відповідати відразу двом головним характеристикам: якість і актуальність.

Фахівчиня розповіла, які характеристики має дешеве взуття.

Багато блиску

Спочатку лакове взуття призначалося для урочистих виходів, але модний вплив 90-х років про те, що з блиском буде нарядніше і яскравіше, сильно зміцнився в жіночій свідомості. Не буде! Залишимо таке взуття для вечірніх подій.

Префорація всюди

Префорація на взуття завжди актуально виглядає в чоловічій лінійці або в моделях з чоловічого відділу. До них відносяться, наприклад, броги, лофери або сліпони. У туфлях і сандалях вона виглядає вкрай несучасно.

Криві шви

Найчастіше в дешевому взутті виробник садить на клей підошву, а не зшиває за допомогою машинки. Або майстри примудряються наклеїти декор, щоб ввести в оману покупця. Варто уважно придивитися до швів, адже це не тільки правильно, але і функціонально. Адже при першій же зустрічі з дощем таке проклеєне взуття залишиться на асфальті.

«Копитця»

Так називають жіноче взуття з високою колодкою. Найчастіше їй надають перевагу жінки невисокого зросту. Така модель була дуже популярна в 2010-му році. Тому сьогодні, через десятиліття, ця модель лише розповість оточуючим про промахи власниці в модних тенденціях.

Змішання стилів

Спробую пояснити, про що йдеться. У такій моделі можна побачити, наприклад, наліт бохо - замші, бебі долу - бантики або року - заклепки. Все це виглядає як неякісна підробка, зібрана взуттєвим майстром в будинку побуту.

Анималістичний принт з металевим каблуком

Варто почати з того, що обидва цих дизайни значно застаріли. Тепер уявіть, коли в одній моделі використовується відразу два елементи одночасно. Виходить масло масляне. Кожна модниця знає, що це в сучасних реаліях неприпустимо.

Контрастна підошва

Виробники взуття часто застосовують такий прийом в створенні літнього взуття і часто передають куті меду. Так, зараз є сучасний фасон з контрастним взуттям, але ця деталь є лише невеликим доповненням до модної моделі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Модні тренди, мода, взуття, Поради
В тему

Останні матеріали