Поради

7 цікавих подарунків від святого Миколая

7 цікавих подарунків від святого Миколая

19 грудня православні миряни відзначатимуть День святого Миколая. Цього дня розбишакам Чудотворець покладе під подушку різочку, а слухняні дітки отримають подаруночки. Що може принести святий Миколай, окрім солодощів, підкаже стаття.

Карнавальний костюм

Кожна дитина чекає на свята казки. Чому б не подарувати їй жменьку дива у вигляді карнавального костюму? Побувати в новому образі малюкові дуже корисно, весело і цікаво. Обираючи костюм, візьміть до уваги улюблених героїв фільмів та мультфільмів вашого чада. Тим більше, що карнавальне вбрання все одно знадобиться вам для новорічного ранку в школі чи садочку.

Квиток

Мабуть, квитки – один з небагатьох подарунків, який точно не зіпсує вашої дитини. Ви можете подарувати квиток на кіно чи абонемент у розважальний центр. Актуально буде купити сину чи доньці квиток на новорічний ранок з Дідом Морозом, Снігуронькою та іншими казковими персонажами.

Книга

Під час канікул не варто розслаблятись. Яскраві наукові енциклопедії з купою картинок, фантастичні пригоди, курйозні історії – вибір величезний. Наймолодшим сподобаються казки різних країн світу, школярам початкових класів варто подарувати фентезі, підліткам – антиутопію.

Якщо ваші дітки втомилися від Гаррі Поттера та Нарнії, розігрійте їхню уяву іншими творами таких відомих авторів, як Террі Пратчетт та Роальд Даль.

Набори для рукоділля

Зимові вечори дуже довгі. Скоротайте їх за цікавим заняттям! Якщо ваш малюк має якісь творчі нахили, подаруйте йому набір для рукоділля. Дитина раніше не виявляла пристрасті до творчості? Тоді подарунок до дня святого Миколая стане гарним приводом опанувати нове хобі. Набір для випалювання по дереву, гравіювання, гіпс для ліплення сподобаються хлопчикам. Набір для вишивання, оригамі, виготовлення мила ручної роботи, прикрас обрадує будь-яку дівчинку. Обом статям сподобаються дослідницькі набори.

Настільні ігри

Це сьогодні діти весь вільний час просиджують за екранами телефонів та спілкуються з друзями у соціальних мережах. Подарунок на день святого Миколая – це відмінна можливість привчити дитину до настільних ігор. Доміно, карти, монополія, скрабл, дженга, пазли – вибір величезний. Такі розваги неабияк розвивають увагу та кмітливість.

Спортивний інвентар

Нескладно вибрати подарунок, якщо дитина займається спортом. Футболіст буде радий новому м’ячу або бутсам, балерина – туфелькам. Якщо дозволяють кошти, подаруйте гіроскутер. Це зараз модно.

Прагнете залучити дитину до спорту, даруйте зимовий інвентар, щоб можна було, не чекаючи літа, випробувати лижі, ковзани, сноуборд. У порядку веселого хуліганства доповніть подарунок машинкою для ліплення сніжок і влаштуйте сімейні снігові баталії.

Дитина лише мріє про спорт? Саме час подарувати абонемент чи пробне тренування.

Різні дрібниці

Миколай не обов’язково повинен класти під подушку щось дороге та велике. Порадувати дитину можна і такими дрібничками, як навушники, новий чохол для телефона, флешка, сонячний акумулятор, антистресова іграшка, рукавички, шарф чи шапка. Безумовно, корисний і практичний подарунок – шкарпетки, піжама чи будь-який інший одяг з новорічною тематикою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

В тему