Поради

5 головних тенденцій сезону осінь-зима 2017

5 головних тенденцій сезону осінь-зима 2017

Нещодавно виблискували найвідоміші подіуми світу. І що ж пропонують нам дизайнери зі світовим ім’ям на прийдешній сезон осінь-зима?

Індустрія моди настільки звикла до «кричущих» трендів, що сьогодні здивувати публіку дуже складно. Сезон осінь-зима’2017 лякав відвідувачів неординарними та екстравагантними моделями. А що зі свіжої колекції можуть одягати наші панянки?

Варто відразу відкинути футуристичні образи, для створення яких використовували срібну шкіру, суворі чоловічі костюми, безформні вітровки та об’ємні шуби з єнота.

Вітчизняним модницям сподобається:

Джинс кольору індиго

Пам’ятаєте, як 15 – 20 років тому було модно ходити у джинсі? Для фанатів цього матеріалу є приємна новина – він знову тренді! Джинсовий одяг в новому сезоні повинний бути темно-синіх кольорів. Забудьте про відбілювання! На подіумі – тон індиго та ненав’язливі деталі.

Дикий-дикий Захід

Суворі чоловічі костюми та розцяцьковані смокінги? Ні! Хочете адекватно виділятися з натовпу? Тоді бахрома та ковбойські сорочки, капелюхи й чоботи пастельних кольорів – саме для вас.

Сміливий колір нюд

Ніжний персиковий, бежевий, рожевий… Носити речі таких кольорів дозволяють собі лише сміливі леді. Але мода ніколи не була для слабаків…

Класична червона сукня

Що може бути краще за червоне плаття? Мабуть, нічого! Такої ж думки дотримуються світові дизайнери. Класичне червоне плаття стало яскравою родзинкою на показах сезону осінь-зима’2017.

Оголений живіт

Будьте сміливішими у повсякденному житті! Не соромтеся виставляти на показ оголене тіло, над яким ви так довго клопотались у спортзалі. Поєднати цей тренд можна зі стилем дикого заходу чи джинсовою модою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди
В тему