Поради

Що збуджує чоловіків? Маленькі секрети звабниць

Що збуджує чоловіків? Маленькі секрети звабниць

Розмірковуєш над тим, як звабити чоловіка? Стаття розкриє декілька жіночих хитростей…

Вважаєте, що чоловіків заводять лише розкішні леді у коротеньких чорних сукнях? Безперечно, з такою дамою джентльмен не відмовиться провести ніч. Проте вдома він мріє про інший тип жінок. Яких? Ось перелік…

 

Легка недбалість

Що може бути гіршим, аніж неслухняне волосся, зім’ята нічна сорочка та макіяж, що потік? Проте деякі кошмари прекрасної половини людства дуже збуджують протилежну стать. Чоловікам подобається запускати пальці у нелаковані кучері, а пожмаканий пеньюар та незмитий макіяж нагадують їм про минулу, гарячу ніч, яку він не проти повторити.

Легка недбалість коханої здається чоловікам сексуальною та привабливою, адже партнерка виглядає беззахисною та зворушливою.

 

Чоловіча сорочка

Чим сильну половину людства приваблює проста, безформна, широка сорочка? Це на чоловіках ця річ – практичний та діловий елемент одягу. А от на жінці – межа ніжності, затишку та сексуальності. Навіть якщо ви одягнете її на побачення поверх майки, він уявлятиме вас у своїй сорочці накинутій на голе тіло. Повірте, чоловіки здатні на багато що, аби така фантазія стала реальністю.

 

Маленькі груди

Вважаєте, що усі хлопці мріють про панянку з пишним бюстом? Це стереотип! Для більшості джентльменів важливий не розмір, а форма та пружність. А такими параметрами можуть похвалитися лише худорляві жіночки. 75% опитаних чоловіків зізналися, що їх більше збуджують маленькі, акуратні груди.

 

Нерівномірна засмага

Кожна дівчина мріє про рівну та красиву засмагу. Проте мужчини скоріше оберуть жінку з білими лініями, аніж ідеальну красуню з обкладинки. Чому? Світлі частини тіла ховаються там, де можуть торкатися лише обрані. А ще біла шкіра виглядає більш голою порівняно з засмаглою. Відповідно все, що ховається під бікіні, здається ще інтимнішим, таємничішим та збуджувальним.

 

Червоний колір

Який колір асоціюється з сексом? Звичайно, червоний! За даними американських вчених, більшість опитуваних чоловіків заявили, що жінки, одягнені у червоне, привабливіші.

Розбудіть уяву коханого яскравою помадою, дорогою білизною або новою постіллю такого відтінку.

Урізноманітнить сексуальне життя червоне світло. Таке підсвічування згладжує лінії та робить форми апетитнішими. Недарма ж таке освітлення використовують у Кварталі червоних ліхтарів…

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки
В тему