Поради

Три помилки при догляді за собою, які роблять усі

Три помилки при догляді за собою, які роблять усі

Правильно підібрана косметика здатна творити дива. Але як бути, якщо до куплених продуктів питань немає, але зміни затягуються? Потрібно переконатися, чи правильно ви використовуєте придбані засоби.

Поговоримо про три поширені помилки в догляді. Їх робили хоч раз у житті абсолютно всі. Виправляємось.

Наносити нічний крем перед сном

Немає ніякого сенсу наносити крем для нічного догляду безпосередньо перед сном. Хоча такої помилки припускаються багато хто, а потім дивуються, чому ж дорогий якісний засіб не працює?

Крем для нічного застосування необхідно наносити за годину-півтори до сну. Це оптимальний часовий проміжок, який дозволить усім діючим компонентам засобу всотатися і уникнути безглуздого розмазування крему по подушці.

Не змивати міцелярну воду з обличчя

Як і будь-який засіб, міцелярну воду не потрібно залишати на обличчі. Дехто вважає, що міцелярка за властивостями схожа з тоніком або лосьйоном, тому нічого страшного в тому, щоб протерти нею обличчя, нібито немає. Але це не так. Міцелярна вода - це тільки один з етапів очищення і змивати її необхідно.

Мити голову шампунем лише один раз

Є люди, які вважають, що голову достатньо помити шампунем один раз, але це не зовсім так. Безумовно, ви очищаєте і шкіру, і волосся, але робите це не до кінця.

Змиваючи шампунь в перший раз, ми лише трохи очищаємо волосся і шкіру. Але глибокого очищення не відбувається. У перший раз ми лише змиваємо сліди роботи сальних залоз, залишки косметики для волосся і накопичений бруд. А другий підхід дозволяє вже якісно і ретельно очистити шкіру голови і волосся, тому не заощаджуйте засіб і мийте голову двічі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: косметика, Поради, цікаво знати
В тему