Поради

Що не можна робити 24 листопада

Що не можна робити 24 листопада

24 листопада Місяць перебуває у спадній фазі у знаку зодіаку Рак. День вважається нейтральним, але потрібно уважніше ставитись до фінансових операцій. Будьте пильними – вас можуть обдурити.

Що можна робити

У цей день відзначається пік накопичення життєвої та психічної енергії. У наступні дні вона йтиме на зменшення. Фізична активність починає зменшуватися, але прокидається сила духу, тому найкращим рішенням буде те, якщо ви кинете всі свої сили на духовні практики, медитації та переосмислення цінностей.

День вдалий для звільнення від старих звичок, можна спробувати щось нове. Починається ідеальний час для саморозвитку, створення та самовдосконалення. Якщо почнете це робити, вам на думку можуть спасти нові думки, які перевернуть життя з ніг на голову. Цей день може дати вам вирішення нової проблеми, ідеї для власної справи або план з підвищення на роботі.

Якщо ви відчуваєте, що віддалилися від свого партнера, спробуйте поговорити з ним по душах і про те, що вас хвилює у спільному житті. Цей день вдалий для зближення зі своїми коханими.

Удача чекає на людей, які займуться розумовою працею. Особливо добре сьогодні даватиметься робота за комп'ютером, розрахунки, а також видобуток та обробка інформації. Ви можете зайнятися справами, які відклали на потім.

Що не можна робити

У спаданні Місяця у людини знижується фізична активність, тому якщо ви виснажуватимете себе тренуваннями або активним відпочинком, то не отримаєте належного заряду енергії, а зробите тільки гірше, ґвалтуючи себе. Відмовтеся від фізичних навантажень та скоротіть спілкування з людьми, які вас дратують.

Можлива підвищена емоційність та чутливість, тому сьогодні намагайтеся уникати конфліктів. Якщо вас почнуть провокувати, прийміть ситуацію покірно, намагайтеся не відповідати і не звертати уваги. Проігнорувавши цю заборону, ви втратите життєву енергію та віддасте її іншій людині.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прикмети, цікаво знати, поради астролога
В тему