Поради

Чому це погана прикмета, коли сниться фото

Чому це погана прикмета, коли сниться фото

Згідно з сонником Ванги, розглядати уві сні свою фотографію – погана прикмета. Такий сон свідчить про те, що ви не відчуваєте ніякої радості від роботи, незадоволені своїм сімейним життям і навіть своєю зовнішністю. Вам здається, що вас переслідує злий рок. Якщо вас і далі будуть відвідувати подібні думки, то ваше життя пройде непомітно і безцільно.

До чого сниться сон про фотографію

  • Розглядати уві сні фотографію близької людини – в реальному житті ви будете всерйоз стурбовані долею цієї людини.
  • Порвати уві сні фотографію – на превеликий жаль. Вас чекає трагічна новина. Швидше за все, цей сон віщує зникнення близької людини, знайти яку навряд чи вдасться.
  • Якщо уві сні ви втратили фотографію, то наяву вам слід бути більш обережними в своїх справах. Ви дієте не кращим чином, часом зовсім забуваючи про такі поняття як честь і совість. Зупиніться, бо за всі мирські справи ми будемо відповідати перед судом Господнім.
  • Іти в сні з фотографією до ворожки, щоб дізнатися майбутнє, - свідоцтво того, що ви дуже довірлива, наївна людина. І хоч в принципі це не така вже й погана риса, вся біда в тому, що ви дуже часто довіряєте свої таємниці не тим людям. Відкривати свої помисли і просити поради слід у побожних мудрих людей.

Наснилася фотографія

За сонником Міллера, якщо ви побачите уві сні фотографію – чекайте швидкого обману.

  • Якщо ви уві сні отримуєте фотографію свого коханця – знайте, що він не цілком вам відданий, а лише намагається справити на вас враження.
  • Для сімейних людей володіння уві сні чиєюсь фотографією – означає викриття чиїхось вчинків.
  • Якщо вам сниться, що ви зробили свою власну фотографію, - значить, ви ненароком заподієте горе собі і іншим.

Значення сну про фотографію

Відповідно до сонника Фрейда, побачити уві сні свою власну фотографію – ви занадто багато уваги приділяєте собі, при цьому забуваючи про свою «другу половинку». Мова йде не тільки про життя, а й про секс – ви так захоплені отриманням задоволення, що зовсім забуваєте про те, що в ліжку, крім вас, є ще одна людина.

  • Уві сні друкувати фотографії – таємне незабаром стане явним; незважаючи на ваші посилені спроби приховати свою провину, якимось чином про нього дізнається людина, яку подія зачіпає безпосередньо.
  • Розглядати фотографії в фотоальбомі – вас чекає цікаве знайомство. Однак в новій людині буде якась «родзинка», яку вам обов'язково потрібно розглядати, інакше ви просто не зрозумієте, з ким маєте справу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Сонник, Фото, прогноз астрологів
В тему