Поради

Які люди закохуються один в одного раз і назавжди: астрологи назвали знаки Зодіаку

Які люди закохуються один в одного раз і назавжди: астрологи назвали знаки Зодіаку

Багатьом людям важливо знати, що вони сумісні за знаком зодіаку.

Овен та Терези

У цій парі кожен із партнерів готовий зірватися з місця, поїхати за коханим хоч на край світу, і взагалі круто змінити свою долю заради цих стосунків.

Можливо, згодом у цій парі пристрасті стихають, поступаючись місцем здоровому прагматизму та взаємній повазі. Але й цього буває достатньо, щоб Овен і Терези продовжували вважати себе найщасливішими людьми на світі.

Близнюки та Скорпіон

Цю пару знаків зодіаку на шляху до щастя очікує неймовірно багато випробувань. Союз власників найскладніших характерів часом нагадуватиме вогненну лаву, що мчить із кратера вулкана.

І Близнюки та Скорпіон – природжені лідери, які бажають беззаперечного собі підпорядкування. Партнери можуть не раз розходитися і сходитися, але зрештою їхні серця одного разу підкажуть їм правильне рішення.

Лев та Риби

Не обходиться без гострих кутів у цьому союзі. Занадто вони різні. Однак така відмінність характерів, зрештою, грає на руку цій парі.

Риби намагаються вберегти стрімких Левів від потенційних помилок, а Леви згодом усвідомлюють, що за всього їхнього лихого життя вони мають надійний тил.

Стрілець і Діва

Практичні, звиклі планувати своє життя Діви часто критикуватимуть романтиків Стрільців за їхню безтурботність і легковажність. У відповідь Стрільці докорятимуть Дівам у тому, що вони не вміють радіти життю. Вони різні, але іскра, що одного разу пробігла між ними, так ніколи і не згасне.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кохання, стосунки, прогноз астрологів
В тему