Поради

Перевірте себе: головні помилки на першому побаченні, які роблять знаки Зодіаку

Перевірте себе: головні помилки на першому побаченні, які роблять знаки Зодіаку

Астрологи стверджують, що недоліки кожного знаку призводять до ключових помилок у спілкуванні на перших побаченнях і ускладнюють розвиток роману.

Овен

Емоційні, веселі та авантюрні Овни обожнюють знайомства та побачення, проте поводяться з потенційним партнером досить наполегливо і можуть здатися егоїстичними, жорсткими та агресивними. Вони відразу ж починають тягнути ковдру на себе, чим відлякують людей на початку відносин.

Телець

Тельці вперті і не дають іншій людині шансів проявити себе на ранньому етапі відносин. Вони вперто гнуть свою лінію і не сприймають думки, відмінні від їхньої точки зору. Якщо партнер починає сперечатися та наводити контраргументи, Телець втрачає до нього інтерес. Впертість Тельця створює навколо нього непробивну стіну.

Близнюки

Близнюки тягнуться до людей, бо люблять активно спілкуватися. Однак їхня ключова помилка при побудові відносин полягає в тому, що Близнюки завжди думають, що втрачають щось краще. Вони зустрічатимуться з людиною, але при цьому поглядатимуть на всі боки – а раптом на горизонті замаячить хтось цікавіший.

Рак

Раки до непристойності емоційні та чутливі, тому можуть здатися надмірно нав'язливими. Рак схильний до маніпуляцій і нерідко робить із себе жертву і нещасну людину, а ще він дуже песимістичний і вважає, що всі відносини, в які він вступає, приречені з самого початку і неминуче закінчаться крахом.

Лев

Леви дуже харизматичні і прагнуть того, щоб їх любили, хвалили та підносили до небес. Лев настільки одержимий цією жагою уваги до своєї персони, що це може вплинути на його стосунки. Якщо в центрі уваги раптом опиниться його партнер, то у Лева заграють ревнощі та заздрість, і цим він усе зіпсує.

Діва

Діви довго придивляються до людини, і їхні почуття прокидаються теж довго. Коли ж Діва закохується в когось (нарешті!), її натура перфекціоніста починає чекати від обранця дуже багато. Звичайно ж, більшість очікувань Діви надто завищені, і це призводить до розчарування, в якому Діва звинувачує не себе, а свого партнера.

Терези

Якими б милими та доброзичливими не були Терези, вони бояться, що їм завдадуть болю, а тому зводять стіни навколо свого серця. Якщо в їхньому житті з'являється нова людина, Терези влаштовують їй всебічну перевірку, щоб дізнатися, чи підходить вона їм. Це може надто ускладнити стосунки вже на ранній стадії.

Скорпіон

Цей знак грішить тим, що надто багато думає і постійно аналізує іншу людину, включаючи незначні нюанси. Скорпіон розбере по кісточках кожну дрібницю і обов'язково почне вагатися та сумніватися. Далі з його боку будуть ревнощі, підозрілість і стеження за партнером.

Стрілець

Стрільці з натхненням та ентузіазмом ставляться до побачень, адже спілкуватися, тусити та розважатися – це їхнє улюблене заняття. Стрілець не ставиться до перших побачень серйозно, адже він думає, що просто добре проводить час зі своїм новим партнером, а тому й не будує жодних планів, оскільки живе лише поточним моментом.

Козеріг

Головна помилка Козерога на перших побаченнях полягає в тому, що він упевнений, що вже добре впізнав свого обранця, що чудово вивчив усі його поведінкові моделі, усі його симпатії та антипатії, і може починати планувати майбутнє. Однак Козеріг помиляється, і це часто призводить до розбіжностей та конфліктів.

Водолій

Водолії ніколи не бувають впевненими в тому, чого хочуть, тому вони зазвичай посилають своєму партнеру змішані і суперечливі сигнали. Це викликає непорозуміння, і в результаті всі побачення стають дискомфортними та незручними.

Риби

Риби завжди шукають у людях найкраще. Позитив - це, звичайно, добре, але у випадку Риб це швидше нагадує ілюзії, оскільки вони заплющують очі на всі дивні, нездорові та неправильні вчинки іншої людини. У результаті Риби упокорюються з тим, що обранець ставиться до них зневажливо, і навіть намагаються сприймати це як норму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, Поради, поради астролога, прогноз астрологів
В тему