Французька кулінарка Тіфен Кампе та директор Національного науково-дослідного агрономічного інституту Ерве Тіс перерахували основні помилки при приготуванні макаронів.
Їхні слова наводить газета Le Figaro.
Експерти стверджують, що помилкою є додавання оливкової олії. За їх словами, в цьому просто немає сенсу, оскільки олія піднімається на поверхню, не змішуючись з водою. Також вони радять одразу додавати сіль.


Фахівці рекомендують не використовувати маленькі каструлі. Макарони слід варити у великій кількості води: понад півтора літра на 100 грамів макаронних виробів, зазначили Кампе та Тіс.
«Перш ніж додати макарони у воду, дочекайтеся її кипіння. Так ви зможете чітко дотриматися часу приготування. В іншому випадку буде важко зрозуміти, коли макарони готові», - наголосила Кампе.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.