Поради

Чому ви неправильно варите макарони: головні помилки

Чому ви неправильно варите макарони: головні помилки

Французька кулінарка Тіфен Кампе та директор Національного науково-дослідного агрономічного інституту Ерве Тіс перерахували основні помилки при приготуванні макаронів.

Їхні слова наводить газета Le Figaro.

Експерти стверджують, що помилкою є додавання оливкової олії. За їх словами, в цьому просто немає сенсу, оскільки олія піднімається на поверхню, не змішуючись з водою. Також вони радять одразу додавати сіль.

Фахівці рекомендують не використовувати маленькі каструлі. Макарони слід варити у великій кількості води: понад півтора літра на 100 грамів макаронних виробів, зазначили Кампе та Тіс.

«Перш ніж додати макарони у воду, дочекайтеся її кипіння. Так ви зможете чітко дотриматися часу приготування. В іншому випадку буде важко зрозуміти, коли макарони готові», - наголосила Кампе.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рецепти, Поради, кухня, франція
В тему