Поради

Які люди не вилазять з боргів: рейтинг за знаком Зодіаку

Які люди не вилазять з боргів: рейтинг за знаком Зодіаку

Гроші для цих людей, як кіт Шредінгера - начебто є, а ніби і немає. Купувати талісмани, класти гаманець на підвіконня і тим більше працювати - дохлий номер: в кишені до дірки від бублика додасться ще одна.

Близнюки

У Близнюків з грошима натягнуті стосунки. Вони, начебто, створені одне для одного, але щось не складається. Нам здається, що Близнюкам варто рідше п'яною танцювати на барній стійці і пригощати всіх навколо, а ще - з'являтися на роботі частіше ніж один раз на місяць, але це не точно.

Риби

Гроші з риб'ячих плавників вислизають постійно. Навіть якщо Рибка виходить з астралу в реальний світ і стає акулою, щасливими папірцями вона хрумтить дуже рідко. І не тому, що вона працювати не вміє, просто від своєї добренької душі вона постійно вплутується у відносини з яким-небудь прилипливим морським їжаком, який розбазарює все зароблене.

Стрілець

Стрілець вічно жебрає не тому, що погано заробляє, а тому, що душа вимагає і хліба, і видовищ, і перевірки дружби. Так що обов'язково оціните її акторський талант, вимучені сльози і дасте в борг. Вона гроші коли-небудь віддасть - це, до речі, чергова перевірка ваших відносин. До слова, сама вона бідністю не страждає, тільки вам про це знати не варто - раптом самі в борг попросите, це ж доведеться відривати купюри від самого серця.

Водолій

Водолій гроші любить, а вони її - якось не дуже. Красуня вкалує днями безперервно, а в кишені - дірка від бублика. Благо, її величезні щенячі очі працюють безперебійно - знаходять того самого принца, який і нагодує, і напоїть, і в лобик поцілує, і грошей дасть. А ще з радістю дасть притулок у себе вдома, поки не знайдеться новий принц з добрим серцем.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гроші, поради астролога, прогноз астрологів
В тему