Не все так просто: як правильно їсти яйця
Дієтологиня з Індії Нмамі Агарвал розповіла, як їсти яйця з максимальною користю для організму.
Про це йдеться в статті Times of India.
Щоб забезпечити правильний баланс білків, жирів і калорій, потрібно їсти яєчний білок і жовток разом. Наприклад, смажити їх таким чином, щоб жовток зберігав свою форму і був зверху білка.
Таким чином яйця можуть сприяти підвищенню рівню «хорошого» холестерину або ліпопротеїнів високої щільності. Це знизить ризик розвитку атеросклерозу, інсульту і серцево-судинних захворювань.
«В одному яйці міститься 125,5 міліграма холіну, що становить близько однієї четвертої від денної потреби. Холін корисний для здоров'я серця і мозку. Він допомагає регулювати пам'ять і настрій», - також пояснила дієтологиня.
Високий вміст білка дозволить довше відчувати ситість, це корисно особливо тим, хто обмежує себе в кількості їжі.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.