Дієтологиня Олена Тай розповіла, з яких продуктів повинна складатися вечеря.
За її словами, необхідно віддавати перевагу їжі рослинного походження. Вона позитивно впливає на мікрофлору травної системи.
Лікарка порадила вживати хумус і бобові, в складі яких присутні мікронутрієнти, легкозасвоювані білки, харчові волокна і пектини. Спеціалістка особливо виділила горох, сочевицю і квасоля.
«Завдяки наявності в складі нерозчинних волокон, повільних вуглеводів і протеїну насичення після вечері триває довго, травлення нормалізується. Також бобові мають низький глікемічний індекс, що сприяє підтримці ваги і зниження калорійності», - зазначила дієтологиня.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Скільки в Україні нині коштують капуста, морква та буряк
29 Липня 2025
Порівняли ціни в магазинах України і Німеччини: де дешевше
19 Червня 2025
Корисне харчування з технікою VENTOLUX
22 Травня 2025
Українські виробники продуктів підняли ціни
25 Лютого 2025
В Україні змінили порядок повернення непридатних продуктів
28 Листопада 2024
Уряд заборонив повернення певних товарів: новий список
5 Листопада 2024
З'їв немиті овочі та фрукти: у Рівному помер чоловік
31 Жовтня 2023
Чому треба їсти кавун
6 Вересня 2023
Реклама







