Лікарка-дієтологиня Ізабель Сміт розповіла, які продукти в супі можуть нашкодити здоров'ю.
Про це йдеться у статті Eat this.
За словами медикині, краще виключити з раціону супи, в приготуванні яких використовуються консервовані овочі і томатна паста. Вони містять велику кількість солі.
![](https://t1.ua/prm_mat/kazanova.jpg)
![](https://t1.ua/prm_mat/kazanova_mob.jpg)
Також не варто додавати в супи ковбасу і сир. Лікарка пояснила, що в них занадто багато шкідливого глутамату натрію.
«Необхідно уникати перших страв, приготованих на основі вершків і бульйонних кубиків. Краще замінити такий бульйон на овочевий», - порадила Ізабель Сміт.
Крім того, на думку дієтологині, небажано додавати в супи макарони. Продукти з пшеничного борошна калорійні і не приносять ніякої користі для організму.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.