Поради

Які продукти не можна класти в суп

Які продукти не можна класти в суп

Лікарка-дієтологиня Ізабель Сміт розповіла, які продукти в супі можуть нашкодити здоров'ю.

Про це йдеться у статті Eat this.

За словами медикині, краще виключити з раціону супи, в приготуванні яких використовуються консервовані овочі і томатна паста. Вони містять велику кількість солі.

Також не варто додавати в супи ковбасу і сир. Лікарка пояснила, що в них занадто багато шкідливого глутамату натрію.

«Необхідно уникати перших страв, приготованих на основі вершків і бульйонних кубиків. Краще замінити такий бульйон на овочевий», - порадила Ізабель Сміт.

Крім того, на думку дієтологині, небажано додавати в супи макарони. Продукти з пшеничного борошна калорійні і не приносять ніякої користі для організму.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: страви, Харчування і дієти, Поради
В тему