Поради

Як зекономити сімейний бюджет на продуктах: 5 порад

Як зекономити сімейний бюджет на продуктах: 5 порад

Ціни на продукти зростають, тому доводиться оптимізувати витрати і вивчати полиці зі зниженими в ціні продуктами. Якщо ви проти використання кредитних карт, існують і інші способи, як дожити до зарплати і скоротити рядок витрат на їжу.

Купуйте в розстрочку

Багато доставок дозволяють оплатити замовлення в повному обсязі. В крайньому випадку, ви дійсно можете зробити велике замовлення, а оплачувати його частинами. Якщо їсти зовсім нічого, цей спосіб може допомогти.

Знижки

Не упускайте акції і знижки, підпишіться на розсилку улюблених гіпермаркетів і продуктових магазинів, а також не забувайте збирати бали. Більшість магазинів заохочують тих, хто замовляє онлайн. Іноді промокодом дають знижку до 10%.

Купуйте уцінене

Уцінене - не означає погане. Так називають ті товари, які втратили товарний вигляд, але готові до вживання. Зате ви можете купити хороші фрукти або кисломолочну продукцію в чотири рази дешевше. Навіть якщо термін придатності продукту скоро вийде, треба пам'ятати, що на упаковці вказана технічна дата. І ви ще пару днів можете їсти, наприклад, прострочений сир.

Купуйте калорійне

Загалом, якщо ви перейдете на правильне харчування і будете купувати лише ті продукти, які наситять ваш організм, то заощадите. Тому купуйте м'ясо великими частинами, надавайте перевагу гороху, гречаній каші та вівсянці. Це дешеві крупи, з яких можна приготувати різні страви.

Забирайте безкоштовне

Якщо поруч є ринок або ярмарок вихідного дня, то швидше за все у них залишиться товар на викид. Найчастіше його віддають безкоштовно в неділю хвилин за 40 до закриття ринку або ярмарку. Не варто соромитися, кожен день по всьому світу викидають безліч хороших продуктів, а це робить тільки гірше екології.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: знижка, продукти, Поради
В тему

Останні матеріали