Поради

Звички, які знищують ваш імунітет восени

Звички, які знищують ваш імунітет восени

Фахівці розкрили дієтичні звички, які можуть зруйнувати імунну систему людини восени.

Так, істотної шкоди здоров'ю може завдати надлишок цукру. Він знижує функцію імунних клітин і послаблює імунну систему, зазначив Ліндсі ДеСото, доктор медичних наук з Fit Healthy Momma.

Шкідливим для імунітету є вживання алкоголю. Для ефективної роботи імунної системи необхідно звести споживання спиртного до мінімуму. «Надмірне вживання алкоголю, більше 14 порцій на тиждень, може придушити вашу імунну систему і може призвести до більш серйозних симптомів», - зазначив фахівець.

Перероблені закуски, наприклад, чіпси і печиво, зручні, але в той же час дуже впливають на імунне здоров'я. Продукти з високим ступенем обробки містять велику кількість натрію, насичених жирів і цукру.

«Ці компоненти можуть привести до розвитку серцевих і ниркових захворювань», - сказала Леоніла Кампос, професорка, генеральна директорка і засновниця Leo, Inc.

Крім того, в фастфуді велика кількість насичених жирів і мало ненасичених. Істотне споживання насичених жирів може призвести до запалень в організмі, послаблюючи таким чином імунну функцію.

Надмірне споживання натрію викликає високий кров'яний тиск і затримку рідини. В результаті нирки виводять надлишок натрію, що знижує здатність організму боротися з інфекцією.

Недостатнє споживання калорій так само шкідливо, як і неправильні продукти. Навмисне обмеження споживання їжі або розлад харчової поведінки робить імунну систему більш вразливою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: імунітет, Здоров'я, шкідливі звички
В тему