Поради

Як визначити стан здоров’я за нігтями пальців

Як визначити стан здоров’я за нігтями пальців

Рука може розповісти про довголіття, особисте щастя і кар'єру.

Щоб дізнатися свою долю, потрібно уважно розглянути не тільки лінії на долоні, стверджує хіромантка Галина Янко.

Якщо скласти руку в кулак, кожна з кісточок пальців може розповісти про один з аспектів життя. Так, якщо перша від мізинця кісточка хрумтить, можна говорити про те, що людина м’якохарактерна.

«Друга кісточка відповідає за благополуччя. Якщо вона щільна, сильна, значить, у вас все стабільно. Третя - це сила, удача. Якщо вона трохи випирає, ви стабільна і благополучна людина», - каже експертка.

По четвертій від мізинця кісточці можна дізнатися, скільки разів людина має пройти процедуру одруження.

«Четверта кісточка показує, як пройде ваша доля. Чи буде у вас кілька шлюбів. Якщо вона трохи випирає, але менше, ніж друга, то у вас буде один шлюб», - каже Галина Янко.

П'ята кісточка відповідає за довголіття. Якщо вона не випирає, то людині доведеться прожити довге життя.

Нігті також можуть розкрити подробиці долі, причому як жіночої, так і чоловічої.

Якщо на мізинці ніготь трохи подовжений і практично завжди, незалежно від температури повітря, трохи синюватий, це говорить про проблеми зі здоров'ям.

«Другий ніготь - у жінок якщо він подовжений, то життя буде стабільним, благополучним, тільки характер у неї буде нервовий. Третій - якщо він у пані злегка випирає і овальний, то вона легко закохується. Вказівний палець - подовжений і злегка випирає, це показує дітей», - каже хіромантка.

У хіромантії не обійтися без ліній на долоні. За спадкоємців відповідають лінії на згині руки, а якщо бути точніше, то їх кількість. Дрібні лінії говорять, що доля приготувала людині чимало труднощів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Здоров'я, містика, екстрасенси
В тему