Поради

Астрологи склали рейтинг самих привабливих жінок

Астрологи склали рейтинг самих привабливих жінок

Астрологиня Анна Зоріна склала рейтинг найбільш привабливих жінок відповідно до їх знаку зодіаку.

Скорпіон

Першу сходинку в рейтингу займає Скорпіон. Представниці цього знаку зодіаку регулярно розбурхують розуми чоловіків і дуже довго залишаються в їх пам'яті. І якщо навіть чоловік не закохується в таку жінку, то відчуває стійке відчуття симпатії.

Водолій

На другому місці розташувалися жінки-Водолії. Вони відрізняються дружелюбністю і товариськістю. Представниці цього знаку зодіаку легко знаходять спільну мову з чоловіками і поділяють їх хобі та захоплення. Тому такі жінки можуть знайти підхід практично до будь-якого представника сильної статі.

Рак

Бронза дісталася жінкам-Ракам. Це неймовірно жіночні натури, які більше за інших підходять на роль беззахисної принцеси, яка потребує прекрасного принца на білому коні. Представники цього знака зодіаку дуже привабливі, тому з ними складно конкурувати.

Риби

Четверту сходинку займають жінки-Риби. Вони наділені чимось чарівним і захопливим, але з іншого боку до кінця не розуміють своїх переваг. Тому періодично не здатні користуватися своїм потенціалом.

Терези

На п'ятому місці розташовуються Терези. Це самі відкриті і товариські дівчата. Вони обожнюють увагу і часто її отримують в надлишку. Але часом представниці цього знаку зодіаку бувають надто нав'язливими.

Близнюки

Близнюки зайняли шосте місце рейтингу. Їх чарівність і харизма полягають в почутті гумору і природній жіночності. Представниці цього знаку зодіаку знають свою силу, але найчастіше використовують її занадто відкрито, що відштовхує чоловіків.

Козеріг

Чоловікам часом здається, що дівчата-Козероги не люблять спілкування і вважають за краще самотність. Але це лише помилка - Козероги просто недовірливі. Незважаючи на цей нюанс, у представниць цього знаку зодіаку досить шанувальників.

Стрілець

Жінки-Стрільці приваблюють чоловіків своїм чином - але жити в їх динамічному ритмі зможе далеко не кожен. Побудувати міцні, довгострокові стосунки з представницями цього знаку зодіаку буде непросто, але це не скасовує їх чарівності і привабливості.

Діва

Діви можуть звести з розуму представників протилежної статі, але з ними вкрай важко, тому що вони намагаються контролювати абсолютно все, включаючи свого чоловіка. У Дів величезний потенціал, який потрібно просто вчасно розкрити.

Овен

Овен розташовується на десятій сходинці рейтингу найчарівніших дівчат. Вони відрізняються природною добротою і чарівністю, але самі приймають рішення, кого підпускати до себе, а кого - ні. Овни роблять вибір і проявляють ініціативу замість того, щоб включити вроджену чарівність.

Лев

Левиці часто прагнуть до фінансового успіху і роблять це на території чоловіків. Але представники сильної статі можуть сприйняти бізнеследі як суперника, а не як об'єкт жадання.

Телець

Дівчата-Тельці розташувалися на останній сходинці в рейтингу астролога. Вони неймовірно привабливі і красиві зовні, але це може сильно відлякувати чоловіків. Плюс до всього такі жінки самодостатні, розумні і розважливі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, прогноз астрологів, поради астролога
В тему