Поради

У цих знаків Зодіаку буде чорна осінь

У цих знаків Зодіаку буде чорна осінь

Осінь несе в собі сюрпризи - приємні і не дуже. Але будучи попередженою, людина має всі шанси вийти переможцем з будь-якої ситуації. Яким же знакам зодіаку потрібно підготуватися до майбутніх змін особливо ретельно?

Телець

Тельців цієї осені будуть очікувати численні «привіти з минулого». Старі незавершені справи, відносини, борги - все це буде загострюватися. Відносин це теж стосується - можуть спливти старі образи, невдоволення один одним і взаємні претензії. Поганий вихід із ситуації - махнути на все рукою, подумати «воно саме розсмокчеться».

Якщо на ці проблеми закривати очі, вони ризикують перетворитися в серйозні труднощі. Там, де потрібні грошові вкладення - подарунки, інвестиції в розвиток - краще не скупитися. Якщо зараз не заплатити, в майбутньому доведеться заплатити більше.

Рак

Ракам наступаюча осінь також приготувала не найпростіше випробування - їм доведеться вибирати між розумом і почуттями. Справа в тому, що якщо Раки будуть занадто багато сил витрачати на емоційні переживання, їх фінансове становище може різко похитнутися.

Крах проектів, звільнення з роботи, відмови у важливих справах - на жаль, в найближчі три місяці, щоб вберегтися, потрібно спиратися на холодний розум і витрачати багато фізичних сил на рішення ділових питань. Найближчі місяці - час для важкої і наполегливої роботи.

Козеріг

Козероги цілком можуть впасти духом цієї осені і навіть впасти в депресію. Багато дрібних неприємностей, проблеми зі здоров'ям, відсутність підтримки - ось те, що може вдарити по душевній рівновазі.

Що робити? У своєму напруженому робочому графіку знайти місце і час для відпочинку і спілкування з близькими. Виділити час на активності, які піднімають настрій. Відмовитися від ризикових авантюр, які потребують серйозних емоційних вкладень, принаймні, до настання весни.

Водолій

Водолії ризикують втратити спокій в родині, вирішуючи нескінченні проблеми на роботі. Вибираючи кар'єру і самореалізацію, вони втрачають важливе, те, що відбувається в родині.

Якщо не вдасться знайти баланс і гармонію між цими двома напрямками життя, ситуація в сім'ї може дійти до повного розриву відносин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, Люди
В тему