Поради

Які товари не можна купувати з рук і чому

Які товари не можна купувати з рук і чому

Багато хто купує електроніку, предмети розкоші і меблі на інтернет-сервісах оголошень, тому що так дешевше. Крім того, так можна подарувати предмету друге життя і не заохочувати переспоживання.

Але є товари, які варто купувати тільки новими і ніколи - вживаними.

Спідня білизна

Без коментарів: якщо речі торкалися до чужих геніталій, то від покупки варто утриматися.

Таблетки і ліки

По-перше, потрібний препарат може виявитися підробкою. По-друге, ви не знаєте, чи дотримувався колишній господар правил зберігання. Деякі ліки, наприклад, антидепресанти, не можна залишати на спеці. Не варто ризикувати здоров'ям - навіть заради економії.

Косметика

Залежить від типу товару, але в цілому продукти для краси краще купувати новими. Безумовно, не варто брати товари для шкіри, наприклад, тональні і зволожуючі креми. Термін придатності таких продуктів після відкриття - не більше півроку. Безпечніше всього брати тіні для очей: вони стикаються з китицями, а пудрова текстура має довгий термін зберігання.

Постільна білизна

Усередині підковдр, наволочок і простирадл скупчуються частинки шкіри, грибок і кліщі. Можливо, господарі випрали білизну перед продажем. А можливо, і ні - краще перестрахуватися.

Захисний шолом

Індустрія не стоїть на місці, і продукт виробництва останніх років буде надійніший і довговічніший. Крім того, ви не знаєте, чи був цей шолом в аваріях - а це суттєво впливає на його безпеку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: косметика, Поради, цікаво знати
В тему

Останні матеріали