Поради

5 імен, які свідчать про нестерпний характер чоловіка

5 імен, які свідчать про нестерпний характер чоловіка

Ясновидиця Кажетта Ахметжанова розповіла, які чоловічі імена негативно позначаються на характері й поведінці їх власників.

Володимир

Чоловіки на ймення Володимир досить спокійні, проте досить запальні - їх легко вивести з себе. Якщо у Володимира немає настрою, варто дати йому час побути наодинці з самим собою, інакше є ризик залишитися винною в суперечці.

Олександр

Ім'я Олександр робить чоловіків дратівливим і конфліктним. Про свої почуття вони вважають за краще мовчати, проте в один момент можуть вибухнути і виплеснути всі накопичені образи. Є і позитивні риси: власники цього імені сильні і стійкі чоловіки.

Ігор

Чоловіки, яких наділили ім'ям Ігор, комунікабельні і вміють подати себе оточуючим людям. Добре можуть зарекомендувати себе в якості партнера. Однак складність характеру полягає в тому, що в особистому житті носії цього імені поводяться необдумано, імпульсивно, нестримано.

Олег

Ім'я Олег може показати чоловіка як гордовиту і вперту людину. Такі люди впевнені, що праві завжди і у всьому. Однак вкрай рідко здатні просити вибачення. Такі риси характеру можуть перешкодити конструктивним думкам і діям.

Юрій

Володарі імені Юрій - егоцентричні. Особисті інтереси стоять на першому місці. У будь-яких справах вони передусім шукають вигоду для себе.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чоловіки, екстрасенси, поради астролога
В тему