Поради

Як зняти порчу самостійно

Як зняти порчу самостійно

Порча – це навмисно нанесений людині деструктивний (руйнівний) вплив. Вона може бути нанесена самостійно або через фахівців.

Як зрозуміти, що ви «занедужали» порчею

Як зрозуміти, що порча наведена? Ознак багато, але одне загальне їх об'єднує - це різке погіршення життя відразу по декількох напрямках: здоров'я, відносини з близькими, фінансові труднощі. Супроводжується постійним відчуттям нестачі сил і думками про самознищення.

Як зняти самостійно

Самостійно зняти порчу можна різними способами. Наприклад, за допомогою церковної свічки. Освячену свічку запалюють і проводять кілька разів навколо всього енергетичного кокона людини. У тих місцях, де свічка починає коптити і іскрити, зупиняються і вогнем зачищають цю ділянку, візуалізуючи картинку, як ніби вогонь спалює все чорне, недобре. Завершують, коли свічка перестає іскрити і полум'я стає рівним. Ритуал супроводжується молитвою «Отче Наш» - незалежно від ваших релігійних переконань, це дуже сильний захист.

Ще один варіант - очищення сіллю. Необхідно купити кухонну сіль в магазині, якщо оплата готівкою - здачу залишити. Сіль помістити в церковну лампадку з палаючою освяченою свічкою і так само водити навколо всього тіла. Читати будь-яку молитву від ворогів або вимовляти будь-які оберігаючі заклинання. Коли свічка догорить, подивитися на колір солі - якщо вона чорна, повторити ритуал доти, поки чорнота не зникне.

Вираховуємо «замовника»

Під час ритуалу може прийти образ людини, який наніс порчу. Спонтанно згадується хтось із знайомих і згадуються ситуації, в яких ця людина дивилася з ненавистю і люттю або говорив щось нехороше, приходить просто образ людини, обличчя якої спотворене гнівом і т.п. Подумки слід вимовити: «Повертаю тобі твоє, забирай!» - і уявити, як все, зняте з вас, відправляється адресату.

Може статися й так, що порчу хтось замовив. Тоді почнуть приходити образи сторонніх людей в капюшонах і плащах з палаючими очима, якісь ритуальні предмети. Слід звернутися до них зі словами: «Покажи замовника» і також повернути все, від них отримане.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: містика, Люди, екстрасенси, поради астролога
В тему

Останні матеріали