Люди

Які є види порчі, як їх виявити та чим знешкодити

Які є види порчі, як їх виявити та чим знешкодити

Що більше дізнаєшся про нематеріальний світ енергії, котра власне й формує все живе й неживе на планеті, то більше розумієш, якими глибинними знаннями володіли наші предки.

Навіть така, здавалось би, банальність, як постійно присутня на столі сільничка або щоденне запалювання свічі під час домашньої молитви, – це не просто данина традицій. Це важливий ритуал, який на людину та оселю діяв як енергетичний захист. Сіль на столі, приміром, слугувала засобом для очищення людей, які зібралися на родинну трапезу. Вогонь свічі або лампадки очищав енергію всього дому.

Про це йдеться на шпальтах газети "Твій вибір".

Втім і сучасна нетрадиційна медицина активно застосовує досвід наших предків. А одним із тих, хто вміє це робити, є лікар-реабілітолог, біоенергетик або (як його називають люди) народний цілитель Анатолій Мозолевський.

– Анатолію Васильовичу, багато років Ви працюєте реабілітологом. Що спонукало до практик доказової медицини долучати нетрадиційні методи лікування?

– Спонукали пацієнти. Бо не раз траплялося, що в людини немає видимих ознак хвороби, обстеження показують, нібито вона здорова, а людина почувається зле. Ось тоді я й почав цікавитися не лише фізичним, а й ментальним тілом людини, її матеріальним і нематеріальним єством. Що більше отримував інформації, то більше згадував свою покійну бабусю. Коли я був маленьким, бачив, як вона, промовляючи молитви, спалюючи льон, виливаючи віск, допомагала хворим долати чимало хвороб.

– Тобто бабуся звільняла людей від (як ми звикли казати) порчі та зурочень?

– Якщо по-простому, то так. Річ у тім, що фізичні захворювання наших органів та систем – це вже вторинний, наслідковий, видимий етап. А первинний етап, тобто першопричина хвороби, пов’язаний із порушеннями енергетичної оболонки людини.

Ці порушення, які в народі мають загальну назву «порча», поділяються на різновиди. Найпоширеніші з них – крадник, переклад і укорот.

– Чим характеризується кожен із цих видів порчі?

– Крадник – це коли в людини крадуть щастя, молодість, касу, достаток, успіх. Переклад – це коли заздрісник перекладає свої хвороби, сімейні негаразди, особисті біди на іншу людину, тим самим поліпшуючи власне життя. Укорот – це спосіб, коли недобра людина подовжує власне життя за рахунок скорочення чийогось життя.

Частими бувають випадки, за яких застосовуються відразу три види порчі. Жертва такої потрійної порчі буквально на очах в’яне, сохне. Доказова медицина не завжди може пояснити причини настільки різкого погіршення здоров’я. А от біоенергетики здатні не лише пояснити, а й допомогти.

– Чи можна мимохіть наслати порчу або зурочити?

– Так, і нерідко. Просто існують багато людей із негативним нутром. Вони завжди та всім незадоволені. Вони, як той пилосос, вбирають у себе низьковібраційну (як кажуть у народі – темну) енергію. Цей негатив накопичується, переповнює людину, і вона шукає, на кого б то це вихлюпнути. Для того вона йде в людні місця: до магазину, на ринок, у громадський транспорт – та починає шукати жертву. Якщо інша людина не реагує на конфлікт, переводить його в жарт, відповідає добром, то зло бумерангом повертається до сварливого. Але варто нам почати у відповідь сваритися, тут же зло може перекинутися на нас.

Але ж буває, що людина нібито й хороша, та все одно піддається зуроченням. Чому?

– Бо частина людей, як та губка, всмоктує все, що на неї насилається ззовні: як позитивне, так і негативне. Особливо вразливі в цьому сенсі діти. Тому я б радив батькам не дозволяти, щоб їхніх дітей торкалися незнайомі люди, давали якісь предмети (цукерки, приміром). Бо під час доторку можна наслати крадник (дитина після того в’яленька, сонна), а після дарування іграшки чи їжі – зробити переклад (внаслідок якого дитина плаче, викручується, не знаходить собі місця). Навіть інвалідність може викликатися порчею.

Які пропонуєте методи для звільнення людини від порчі?

– Хороший результат дає випалювання льону. Коли промовляю молитву, Бог помагає негативну енергію перетягнути з людини на льон, а потім цей негатив розвіявся з димом.

Випалювання льону я застосовую навіть для хворих із останньою стадією раку. Звичайно, вилікувати їхнє тіло не в силі. А от покращити психоемоційний стан мені вдавалося. Бо онкохворому дуже важко жити з думкою, що за місяць-другий його не стане і що рідні залишаться без нього. У такі миті страх сковує думки, душа боїться покинути тіло, понівечене хворою. А я за Божими настановами роблю все можливе, аби смертельно хворі зустріли свої останні хвилини у спокої та умиротворенні.

Які ще методи, крім спалювання льону, дають хороший ефект у боротьбі з порчею?

– Якщо пам’ятаєте, наші бабусі й дідусі завжди тримали сіль на столі. В якийсь період я зацікавився: чому? Невже тільки для покращення смаку страв. Пригадав оповіді своєї бабусі, які передавала мені знання ще своєї бабусі, і так у пам’яті відновилася інформація про так звану чорну (або четвергову) сіль.

Готувалася вона лише в четвер. Найчастіше – в Чистий четвер (перед Великоднем). Причому застосовувалася ще в язичницькі часи. Її ставили в піч, випалювали всю ніч та освячували на Великдень (звідси й традиція разом із паскою класти до святкового кошика сіль).  Вважалося, що, пройшовши вогонь та воду, сіль набуває унікальної властивості нейтралізувати всю негативну енергію довкола.

Сільничка із чорною сіллю ставилася в центрі стола і слугувала енергетичним захистом усіх членів родини, які збиралася за столом. Кожен із присутніх на трапезі додавав собі у страву по щупочці цієї солі (вона, до речі, не була дуже солоною, але містила максимальний склад корисних мікроелементів). Таким чином, чорна сіль як оберіг діяла на людину не лише ззовні, а й зсередини.

За традицією, вміст сільнички мав протягом року бути використаним. А наступного Чистого четверга виготовлялася нова порція чорної солі.

Про те ж, як четвергова сіль здатна захистити дім, відвернути порчу та який ефект дають свічки з травами, розповімо в наступному номері газети.

Спілкувалася Оксана Бубенщикова

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: історія
В тему