Поради

В які дурниці вірять люди за знаком Зодіаку

В які дурниці вірять люди за знаком Зодіаку

Навіть найрозумніші люди ні-ні та й повірять в марення божевільного. Сьогодні ми вирішили розповісти про найстрашніше - в яку нісенітницю вірить кожен знак зодіаку.

Овен - в пласку Землю

Коли ти, нарешті, станеш дуже близьким Овна, він несподівано видасть тобі таємну інформацію - насправді Земля - пласка штука. Тільки нікому про це, тсс ... Перевірити Овна на сп'яніння або сонячний удар ти, звичайно, можеш, але результат буде негативний.

Терези - в інопланетян

Далеко-далеко, глибоко-глибоко в космосі існують інші форми життя, які дружити з нами зовсім не хочуть. Підкорювати - теж. Якщо відверто - їм на нас абсолютно наплювати. І якщо ти думаєш, що все це - нісенітниця котяча, то поспішаємо тебе засмутити: нам про це Терези розповіли - вона як раз з зеленого племені прилетіла.

Рак - в свого колишнього

Навіть через п'ять років після розриву Рак буде думати про те, чи тепло її колишньому, чи сито. Здається нам, вона і на смертному одрі буде думати, що саме він (або вони) був принцом на білому єдинорозі.

Близнюки - в рептилоїдів

Якщо розпити з Близнюками одну-дві пляшечки вина, то можна дізнатися, що красуня знайома не тільки з місцевими маргіналами, а й з рептилоїдом Анатолієм, який косить під живу людину. Всі симптоми на обличчя: високий, довге волосся (щоб вуха приховувати), говорить на незрозумілій мові, стоїчно п'є стільки горілки, що будь-якого скосить, і чи то фіолетового, чи то зеленого кольору.

Скорпіони - в Пікову Даму

Всі ми боялися вимовити її ім'я тричі перед дзеркалом, а ще хвилювалися, що вона по нашу душу вночі прийде. І вона прийшла, але тільки в зрілому віці, і ім'я їй - Скорпіон. Каліцтва вона, звичайно, завдасть виключно психологічні, але від цього не легше. А якщо ти в неї не повіриш, то вона витрусить з тебе душу на раз-два. До слова, в себе вона теж дуже навіть вірить.

Риби - в астрал

Рибки в нього не тільки вірять, але раз по раз туди йдуть. Там можна сховатися від нав'язливих родичів і людей в принципі, сховатися від боргів і від інших «приємних» речей. І якщо Рибки раптом завмерли, то це вони не прикидаються замороженою воблою, це вони пішли далеко і надовго в астрал.

Козеріг - в теорії змови

Ні, Козеріг не вдарилася головою. Це ти вдарився, раз думаєш, що масонів не існує, «Том і Джеррі» - милий мультик, висадку на Місяць зняв НЕ Стенлі Кубрик, Марс ще жодного разу не колонізований, а Володимир Ілліч раптом перестав бути грибом. Коронавірус на цю планету теж не просто так прийшов, якщо що.

Телець - в порчу

Вчергове втратила гаманець, пролила на білу сорочку каву, не встигла закінчити квартальний звіт, зламала ногу - у всьому винні заздрісники. Телець щиро вірить в порчу і раз по раз «прищеплюється» від неї у астролога, таролога, рунолога, хіроманта і інших веселих хлопців, які допомагають Тельцю не заради грошей, а через дуже велике і добре серце.

Стрілець - в прекрасне майбутнє

Стрілець все перекладає на заповітне світле майбутнє, коли трава буде зеленішою, а її зарплата, нарешті, вищою. І в планах на цей вдалий час чорт ногу зломить, бо там і подорож на Еверест, і весілля, і веселий новий рік, і кетодієта.

Водолій - в віщі сни

З четверга на п'ятницю Водолію завжди сниться віщий сон. Навіть якщо в цьому сні вона була гігантською туфелькою, гнітючим загоном тарганів і крихітним поні - це точно говорить про проблеми в сім'ї або про підвищення. Якщо що, твої сни Водолій теж може трактувати, тому звертайся по допомогу.

Діва - в кристали

Для грошей, для любові, для свого здоров'я, для здоров'я котика - у Діви знайдеться кристал на будь-який смак. Прикладати їх до проблемного місця життя потрібно довше - так дієвіше. І щоб ти розумів, скільки у неї цих камінчиків - з них можна зібрати справжню фортецю з блекджеком і пончиками.

Лев - в свої сили

Своїми потужними лапами Левиця береться абсолютно за все. Вона навіть лампочку може сама вкрутити. Бачили? І вірить красуня виключно в себе і свої сили. Звичайно, сама собі заробляти гроші і дарувати компліменти нецікаво, але Левиця сильна, вона впорається.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: цікаво знати, курйози, поради астролога
В тему