Поради

Які люди від народження захищені від будь-якої порчі

Які люди від народження захищені від будь-якої порчі

Іноді люди вбачать причину своїх бід у тому, що хтось навів на них пристріт або порчу.

Іноді це дійсно так – їх вороги можуть вдатися до магічних ритуалів, щоб насолити або створити безліч проблем. Найкраще від темної магії допомагають спеціальні талісмани і обереги, але деяким людям вони не потрібні. Їх сильна енергетика захищає від пристріту і порчі. Така риса властива людям деяких знаків Зодіаку.

Скорпіон

Представники цього знаку зодіаку мають дійсно сильну енергетику. Крім того, серед них великий відсоток тих, хто пов'язує своє життя з магією. Скорпіони можуть ставити собі потужний захист, тому часто на них нереально навести порчу або пристріт. Для того, щоб темна магія подіяла на цих людей, потрібен дуже сильний маг або екстрасенс. Тільки вони зможуть пробитися через захисний бар'єр Скорпіонів, який вони собі вибудовують.

Терези

Люди, народжені під цим знаком зодіаку, дуже потайливі. На перший погляд, вони можуть здатися товариськими, але справжніми їх знають тільки найближчі люди з оточення. Завдяки своїй скритності і загадковості вони можуть вибудувати потужний захисний бар'єр, через який не зможе пройти жодна порча або пристріт. Крім того, представники цього знаку зодіаку часто витають у хмарах і не звертають уваги на реальний світ, тому в багатьох випадках працює проста психосоматика: «Я в це не вірю, значить цього немає».

Овен

Їх не просто так називають найбільш упертим людьми в світі. Овни завжди вважають себе правими і ніколи нікому не поступляться. Точно так же вони будують свій захисний бар'єр і просто не дають нікому через нього прорватися. Вони можуть поставити людину на місце одним своїм поглядом - подивляться так, що порчу наводити на них не захоче ніхто. Насправді, у Овнів часто досить багато ворогів, але ніхто з них не намагається пройти проти Овнів через те, що бояться з ними зв'язуватися.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, поради астролога, цікаво знати
В тему